Lucifer Recap: Kerran - entä jos Jumala olisi yksi meistä? (2024)

Lucifer Recap: Kerran - entä jos Jumala olisi yksi meistä? (1)
Lucifer Recap: Boo Normal - Sarabeth Pollockin salaisuudet, salaisuudet ja haamut
PUBG: n päättäjät hakevat Fortnite -valmistajia, kirjoittanut Nick Tylwalk

Televisio

ohellaSarabeth Pollock

Kahden bonusjakson toisessa toisessa opimme, millainen elämä olisi voinut olla, jos Luciferilla olisi vapaa tahto.Tässä on esityksesi "kerran kerran".

”Kerran kerralla” alkaa Chloen kanssa juoksemalla, kun hän jahtaa epäiltyä.Miehet hyppäävät pakettiautosta aseiden nostettuina ja he ampuvat hänet.Hän putoaa maahan hitaasti.

Ääni kertoo meille, että siellä oli maailma, jolla oli pieni muutos, joka muutti kaiken.

Chloe on kuolemassa, ja hänen vanha kumppaninsa (joka on oikeastaan sama kumppani, joka asetti hänet ja yritti kehittää Dania kaudella 1) juoksee.Hän aikoo kuolla, kun ääni kutsuu “leikkaa” ja ohjaaja kiittää häntä.Stunt -ohjaaja puhui temppuista ja paljastaa, että hän ei ehkä ole siellä viimeisen tempun ajan.Hän pyytää häntä juomaan.

Myöhemmin Lucifer pelaa yleisölle Luxissa.Kun hän päättyy, Lucifer on siellä ja hän seuraa Chloen tulevan sisään. Charlotte Richards on myös siellä (hän on elossa!), Ja hän on hänen asianajajansa.Hänellä on paperityöt hänen Vegasin laajentumiseen.

Ääni sanoo, että "perhonen vaikutus" voi tuoda ihmiset takaisin kuolleista.

Yläkerrassa Lucifer ei voi nukkua hänen kanssaan.Jotain on vialla.Hänen mielestään hän olisi voinut olla LA: ssa liian kauan, minkä vuoksi hän haluaa muuttaa Las Vegasiin.Hän avaa turvallisensa ja paljastaa tonnia käteistä käytettäväksi Las Vegasissa.

Tohtori Linda tapaa Chloen, joka sanoo olevansa turhautunut elämäänsä.Hän puhuu työstä ja auton jahtaamisesta, mutta hän on kyllästynyt.Linda huomauttaa, että hänellä on ollut tämä rooli viisi kertaa aiemmin, ja hän alun perin halusi olla roolimalli naisille.Chloe huomauttaa, että he todella keksivät Lindan toimiston, ja kamera vetää takaisin paljastaakseen, että toimisto on sarja.

Ääni sanoo, että asiat olisivat olleet hyvin erilaisia, jos hän ei olisi puuttunut asiaan ja tuonut Luciferin ja Chloen yhteen.(Kun hän puhuu, Lucifer menee alakertaan ja löytää sieltä kuolleen ruumiin.) Ääni sanoo voivansa näyttää miltä asiat olisivat, koska hän on Jumala.

Dan ilmestyy tapaamaan hänen kumppaninsa Vickin kanssa.Dan menee keskustelemaan Luciferin kanssa, joka kutsuu häntä etsivä dild*ksi.Lucifer haastaa hänet, koska tämä ei ollut baaritaistelu, ja hän on järkyttynyt siitä, että hänen Vegasin laajennuksensa on estetty murhan vuoksi.

Jumala sanoo, että hänellä on monimutkainen suhde poikaansa.Hän paljastaa, että asiat olivat erilaisia Chloelle, koska tässä elämässä hän liikutti luodin hieman ja hänen isänsä on elossa.Chloe ilmestyy tapaamaan isänsä ja selvittääkseen ystäväänsä, Stunt -ohjaajasta, joka kuoli Luxissa.Hän ei usko, että hän tekisi mitään unelmatyönsä kiertämiseksi.Hän haluaa puhua Danin kanssa, mutta hän sanoo, että tämä ei ole elokuvajoukko.

Lucifer ilmestyy punaisessa vaihtovelkakirjalainassa nähdäkseen Ellan, tatuoidun version itsestään.Suurella aseella.Hän on siellä selvittääkseen "herkempää" asiaa.Aseta ei ole ladattu, se on vain etsimistä.Hänellä on hänen kanssaan työkalu, jota käytettiin murhassa, ja hän kertoo hänelle työkalusta ja sanoo, että se olisi voinut tulla NASCAR -työkalusarjasta.Miehistöt ovat koodattuja työkaluja.Hän aikoo katsoa lähintä kilparataa ja maksaa hänelle ennen lähtöä.

EnemmänTelevisio

  • Kuinka katsella Coda Oscars 2022 Best Picture -voittaja
  • Bulls vs Cavaliers Live Stream Reddit
  • Dick Vitale jatkaa etenemistä julkisessa taistelussaan syövän voittamiseksi
  • College Gameday: Kuka on Jen Lada?
  • Mihin aikaan Ted Lasso -kauden 2 uudet jaksot julkaistaan Apple TV: ssä?

Kun Lucifer ilmestyy, radan turvallisuus ajattelee olevansa LAPD, mutta myös Chloe on siellä teeskentelemällä poliisia.Lucifer kävelee hänen luokseen ja hymyilee."Hei, etsivä", hän sanoo.Hän tietää, että hän on näyttelijä, ei upseeri.Hän on hänen työnsä fani ja haluaa tietää miksi hän on siellä.Hän myöntää, että hän työskenteli Striderin kanssa eikä usko, että hän kuoli baaritaisteluun.Hän esittelee itsensä, ja hän tietää, että hän omistaa Luxin, mutta hän huomauttaa, että hänellä on VIP -passi ja hänellä on merkki, joka kuuluu Warner Brosille. He puhuessaan Chloelle annetaan passi, joka antaa hänelle vielä enemmän pääsyä kuin hän on.”Peli päällä”, Lucifer sanoo.

Dan ottaa rahaa todisteista, kun Charlotte löytää hänet.Hän haluaa tietää, onko hän väsynyt raha -rahan kuorimista, ja hän on kyllästynyt saamaan hänet vaikeuksista.Hän kertoo hänelle Luxin turvallisesta rahasta, ja jos hän voi saada hänet sisään, hän voi varastaa rahat.Hän suostuu auttamaan niin kauan kuin hän ei jää kiinni.

Chloe etsii Rexiä, mutta hän on jo harjoittelullaan.Lucifer kävelee radalla ja seisoo auton edessä.Hän aikoo pysähtyä, mutta Amenadiel pysäyttää auton ja jäädyttää aikaa.Amenadiel on siellä ja Lucifer sanoo, että hän on viime aikoina vastannut paljon nopeammin.Osoittautuu, että Amenadiel ei voi palata, koska hän pelkää heidän perheensä tuomitsemista.

Aika palaa, ja Rex on vedetty autosta.Radan turvallisuus pysäyttää Luciferin, kun Chloe kävelee pois Rexin kanssa.Hän antaa Luciferille hymyn ja aallon, kun hän kävelee pois.

Chloe vaatii vastauksia Rexiltä.Hänellä ei ole ongelmia väkivallan käytöstä vastausten saamiseen, mukaan lukien laukaus Rexin haaraan.Lucifer kävelee sisään ja puhaltaa Chloen kannen, mutta Rex ei voi piiloutua Luciferin hurmaa.Rex haluaa hyvän tarinan, kuten Striderin isä.Ihmiset eivät enää seuraa autoja, ja hän halusi luoda hyvän tarinan.Hän avasi rahastoyhtiön ja tarjosi Striderille työpaikan.

Ulkopuolella Chloe kysyy Luciferilta, kuinka hän sai hänet puhumaan.Hän sanoo, ettei hän ole jedit, mutta ihmiset haluavat kertoa hänelle asioita.Hän sanoo olevansa saman asian jälkeen, joten ehkä heidän pitäisi työskennellä yhdessä.Hän ei ole kiinnostunut, mutta Chloe tietää, kenen kanssa Strider taisteli.

Linda näkee näyttelynsä asiakkaan.Hän on kuin tohtori Phil rinnoilla.Hänen avustajansa antaa hänelle asioita, joista puhua istunnon aikana, mutta hän ei halua saada asiakkaansa järkyttämään luokituksia.Hän on revitty.

Chloe tuo Luciferin sarjaan, ja he näkevät Erica Dunlapin, Chloe's Costarin.Naudanliha oli, että Strider ei todista hänen puolestaan, kun hän loukkaantui asetettuna, ja hän toivoo, että Lucifer menee perävaunuunsa ja työskentelee taikuutensa.

Kun Chloen isä ilmestyy sarjaan, hän tietää, että hän olisi voinut pelata poliisia, ja hän toivoo, ettei hän ole viettänyt aikaa Luciferin kanssa.Yhtäkkiä ilma on täynnä Luciferin nimeä.Hän nukkuu näyttelijän kanssa….

Charlotte ilmestyy Luciferin kattohuoneistoon ja avaa turvallisen.Hän luulee olevansa yksin, mutta kun hän tarttuu rahaan, on selvää, että hän ei ole yksin.Labyrintti on siellä puolet hänen kasvonsa peitettynä.Maze haluaa tietää, miksi hän haluaa rahaa, ja vasta Charlotte kertoo totuuden, että hän on tyytyväinen vastaukseen.Labyrintti vapauttaa hänet, rohkaisemalla häntä menemään ulos ja olemaan paha, ja hän lupaa tapaavansa jälleen "jonnekin kuumempaan".

Chloen isä on järkyttynyt siitä, että hän esiintyi poliisin.Lucifer syntyy huulipunan peittämästä perävaunusta.Hän toivoi, että Lucifer saa tietoa, mutta sen sijaan hänen isänsä lähettää hänet kotiin.Lucifer kertoo hänelle, että hän on isien järkyttämisen asiantuntija.Hän paljastaa myös, että Erica voi kääriä jalkansa kaulaansa, joten hän väärentäisi vammojaan.He ovat edelleen palanneet peliin.

He palaavat Ellan autotalliin, ja hän on järkyttynyt siitä, että Lucifer toi jonkun, mutta kun hän näkee Chloen, hän huijaa, koska Chloe oli hänelle valtava inspiraatio.Ella paljastaa, että ”viimeiset lapperit” kirjoitettiin työkalulle, ja Rodgers, joka oli myös temppujoukkueessa, oli elokuvassa nimeltäKuormituslapparit.Hän olisi voinut työskennellä Striderin kanssa.

He saapuvat asetettuihin ja toivovat löytävänsä sieltä Ben Rogersin.He ajattelevat, että Rogers on saattanut etsiä jotain varastamaan ... kuten 6 miljoonan dollarin auto, jota Chloen piti ajaa.Chloe pääsee autoonsa ja kertoo Luciferille, että hän harjoitteli tällä hetkellä.Hän estää hänet sisään ja he kohtaavat Rogersin, joka kiistää tappajana olemisen.Kun hän mainitsee tulosteet murha -aseelle, hän loppuu.He jahtaavat häntä, ja Lucifer tarttuu häneen.Rogers sanoo, että Strider tuki kaupasta, ja hän ampuu Luciferin.Paholaisen kasvot ilmestyvät, mutta Chloe ilmestyy ja lyö hänet ulos ennen kuin hän näkee sen.

Lucifer ja Chloe puhuvat, kun hänen isänsä ilmestyy.Lucifer sanoo aliarvioieen tyttärensä, ja luutnantti Decker sanoo olevansa rohkea.Hän haluaa tietää, miksi hän työnsi hänet pois poliisiksi, ja hän myöntää, että se pelotti häntä.Hän sanoo, että vanhempi vain haluaa lapselleen parasta.He halaavat, ja Lucifer tarkkailee harkiten.Luciferin mielestä heidän isänsä eivät ehkä ole niin erilaisia.

Jumala sanoo, että valinta on hauska asia.Näemme Ellan allekirjoitetulla julisteella ja sokkeloa paistamalla uuden naamion uudelle indukteerille hänen kultissaan, Linda, kun hän saa asiakkaansa itkemään, Amenadiel, kun hän menee Luxiin ja haluaa tavata jonkun, mutta epäröi.Dan ja Charlotte ajavat pois, onnellisesti koskaan.

Chloe ja Lucifer jakavat juoman Griffith Parkin valoissa.Hän sanoo, että kokemus hänen kanssaan työskentelystä oli tyydyttävää.Hän saattaa olla kyllästynyt olemaan näyttelijä, ja ehkä hän haluaa olla todellinen poliisi.Lucifer lupaa merkitä.

Jumala sanoo, että joskus ihmiset vedetään joka tapauksessa yhteen.Mutta loppujen lopuksi hän ei ole parempi yhdistää heidät yhteen?

Seuraava: 10 rakastettua näyttää faneja, jotka on tallennettu peruutuksesta

TahtoaLucifertule takaisin?Se on iso kysymys edelleen ilmassa, mutta toivomme varmasti, että tähdet kohdistuvat komeaan paholaiseen.

Lucifer Recap: Kerran - entä jos Jumala olisi yksi meistä? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: The Hon. Margery Christiansen

Last Updated:

Views: 5525

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: The Hon. Margery Christiansen

Birthday: 2000-07-07

Address: 5050 Breitenberg Knoll, New Robert, MI 45409

Phone: +2556892639372

Job: Investor Mining Engineer

Hobby: Sketching, Cosplaying, Glassblowing, Genealogy, Crocheting, Archery, Skateboarding

Introduction: My name is The Hon. Margery Christiansen, I am a bright, adorable, precious, inexpensive, gorgeous, comfortable, happy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.