Yli 10 ilmaista MS Word -vaihtoehtoa, joita voit käyttää tänään (2023)

Yli 10 ilmaista MS Word -vaihtoehtoa, joita voit käyttää tänään (1)

Vaikka monet ihmiset uskovat olevansa "lukittu" käyttämään Microsoft Wordia kaikissa asiakirjojen luontitarpeissaan, se ei yksinkertaisesti ole totta. Muutaman viime vuoden aikana on julkaistu monia Microsoft Word- ja Office -vaihtoehtoja, jotka ovat saaneet vetoa. Nyt Microsoftin kalliille sovellukselle on olemassa vaihtoehtoja, joista monet ovat ilmaisia.

Tänään aiomme tutkia 11 vaihtoehtoa Microsoft Wordille, joita voit aloittaa nopeasti ja helposti jo tänään. Jotkut ovat online-tilassa ja jotkut ovat ladattavia sovelluksia, jotka voidaan asentaa paikalliselle tietokoneelle, mutta kaikkien avulla voit vieroittaa itsesi Microsoft Wordista ja silti olla tuottava.

Tämä johtuu siitä, että ne kaikki voivat toimia yhdessä MS Wordin kanssa jo käyttämiesi sovellusten kanssa. Ota arkipäiväsiPDF-muunnintyökalu esimerkiksi. PDF-dokumenttien käsitteleminen on vaikeaa, ja saatat ajatella sitä vielä vaikeammaksi, jos vaihdat sovelluksen tavallisesta ohjelmistovalikoimastasi. Tämä ei kuitenkaan yksinkertaisesti ole totta. Esimerkiksi Able2Extract Professionalin avulla voit työskennellä helposti minkä tahansa MS Word -vaihtoehdon kanssa. Muunna vain omasiPDF Wordiksija tuo sitten tai lataa muunnetut tulokset johonkin tämän luettelon tekstinkäsittelyohjelmaan. Et missaa yhtään lyöntiä!

Joten jos tarvitset hyvän luettelon ilmaisista vaihtoehdoista MS Wordille, älä etsi enää. Aloitetaan kiertueemme yhdestätoista ilmaisesta Microsoft Wordin vaihtoehdosta.

Microsoft Wordin online-vaihtoehdot

Joskus on helpompaa luoda ja tehdä yhteistyötä verkossa reaaliajassa kuin muokkaamalla ja hallitsemalla useita versioita paikallisella kiintolevyllä ja lähettämällä tiedostoja sähköpostitse. Alla olevien web-pohjaisten tekstinkäsittelysovellusten avulla voit luoda asiakirjoja verkossa, mutta myös jakaa ne nopeasti ja helposti muiden kanssa.

Xodo

Xodo on online-asiakirjojen hallintaalusta, joka tarjoaa tehokkaan Word-muokkaustyökalun. Käyttäjät voivat muokata ja muokata Docx-tiedostoja suoraan verkkoselaimessaan ilman ohjelmiston asennusta. Intuitiivisen käyttöliittymän ja kattavan muokkaustyökalusarjan ansiostaXodon Docx Word Editoron nopea ja helppokäyttöinen. Xodo antaa sinulle mahdollisuuden tehdä muutoksia tekstiin suosituilla muotoilu-, fontti-, väli- ja tekstin värivaihtoehdoilla, mikä tekee siitä tehokkaan työkalun sekä yksityisille että yrityskäyttäjille. Kaikki tekemäsi muutokset voidaan välittömästi ladata ja tallentaa takaisin Docx-muotoon saumattomasti. Koska Xodo tarjoaa täyden valikoiman dokumenttityökaluja, voit säilyttää Word-asiakirjasi Xodossa, jotta voit tarkastella tai muuntaa PDF-muotoon ilman, että sinun tarvitsee poistua alustalta. Xodo on kärjessä helppokäyttöisyytensä, laadukkaiden muokkaustyökalujensa ja sujuvan suorituskyvynsä ansiosta.

Dropbox-paperi

Dropbox-paperion ilmainen online-tekstinkäsittely, jonka tarjoaa online-pilvitallennuspalvelun tarjoaja. Jotta voit aloittaa sen käytön, tarvitset Dropbox-tilin. Kun olet kirjautunut sisään, saat täyden pääsyn online-ohjelmistoon. Minimalistinen käyttöliittymä on erittäin intuitiivinen ja sen yksinkertaisuus antaa sinun keskittyä sisältöösi. Voit myös tehdä monia asioita, jotka ylittävät tekstidokumentin luomisen. Voit lisätä multimediaa, kuten ääntä, videota ja kuvia. Dropbox Paperin avulla voit myös käyttää sovelluksia, joiden avulla voit upottaa Trello-kortteja, Youtube-videoita tai SlideShare-pakkoja. Muita yhteistyöominaisuuksia ovat dokumenttien linkkien jakaminen, tarkistuslistakohteiden luominen ja määrittäminen jäsenille tai jonkin Dropbox-asiakirjan upottaminen. Dropbox Paper tekee kaiken kaikkiaan erinomaista työtä dynaamisten asiakirjojen luomisessa, joita voit jakaa ja käyttää verkossa.

Office Online

Microsoft Wordin ja Officen harrastajille paras mahdollinen ilmainen online-vaihtoehto asiakirjojen muokkaustarpeisiin on ehdottomasti Word online, joka tulee osanaOffice Onlinesviitti. Vaikka ilmainen MS Word -verkkosovellus ei ole sen maksullisen vastineen täysi versio, sen avulla voit avata, luoda ja muokata Word-asiakirjoja verkossa. Se tarjoaa myös joitain lisäetuja online-ohjelmistotyökaluista. Esimerkiksi mahdollisuus päästä käsiksi ja nähdä yhteistyökumppaneiden päivityksiä asiakirjoihin kirjaimellisesti mistä tahansa reaaliajassa vain Internet-yhteyden ja uusimman 2016 version avulla. Voit jakaa asiakirjoja ja tehdä niiden kanssa yhteistyötä. Yhtä houkutteleva Office Onlinen ominaisuus on sen eri alustojen yhteensopivuus. Joten jos olet Chromebook- tai Linux-käyttöjärjestelmän käyttäjä, MS Word -verkkosovellus on tyylikkäin tapa käyttää Microsoftin dokumenttien muokkausominaisuuksia – ilmaiseksi!

Google Docs

Google Docsvoit luoda, tehdä yhteistyötä ja jakaa asiakirjoja, laskentataulukoita, esityksiä, piirustuksia ja jopa lomakkeita. Google-dokumentit on täynnä ominaisuuksia, joita voidaan edelleen laajentaaerilaisia ​​lisäosia. Vaikka se tallentaa tiedoston automaattisesti verkkoon ja tallentaa sen sinne, voit myös julkaista asiakirjat verkkosivuna, ladata tai lähettää sähköpostilla liitteenä Word-, ODT-, PDF-, pelkkää tekstiä tai RTF-muodossa. Voit kutsua yhteiskäyttäjiä työskentelemään asiakirjan parissa kanssasi tai vain sallia muiden tarkastella sitä ilman muokkausmahdollisuutta. Ja jos pelkäät joutuvasi olemaan riippuvainen Internet-yhteydestä asiakirjojen käsittelyssä, älä huoli. Voit sallia Google-dokumenttien offline-käytön ja jatkaa asiakirjojen muokkaamista, vaikka et ole yhteydessä Internetiin. Tarvitset vain ilmaisen Google-tilin.

Etherpad

Etherpadon online-dokumenttieditori, joka on ensisijaisesti tarkoitettu yhteiskäyttöön, kuten sivusto väittää, "todella reaaliajassa". Se on avoimen lähdekoodin, erittäin muokattavissa oleva työkalu online-dokumenttien yhteistyöhön ystävien, opiskelutovereiden ja luokkatovereiden tai työtovereiden kanssa. Yksi sen eduista, joka houkuttelee erityisesti käyttäjiä, jotka ovat haluttomia käyttämään sähköpostin rekisteröintiä edellyttäviä palveluita, on se, että Etherpadiin ei tarvitse rekisteröityä. Sinun tarvitsee vain aloittaa uusi alusta ja jakaa linkki siihen yhteistyökumppaneidesi kanssa. Voit halutessasi kutsua heidät myös sähköpostitse. Sen jälkeen voit aloittaa suunnitellun kirjoitusprojektin tekemisen yhdessä, reaaliajassa, vaikka olisit kilometrien päässä toisistaan.

Zoho

Zohotarjoaa noin 20 ilmaista verkkosovellusta, mukaan lukien Writer tekstinkäsittelyyn. Voit linkittää Zoho-tilisi myös Google- ja Yahoo-tileihin. Writerin käyttöliittymän ei pitäisi aiheuttaa kenellekään ongelmia, sillä se on mukavan tuttu. Kun työskentelet verkossa, on aina riski tietojen menettämisestä verkkoyhteyden katkeamisen, selaimen vahingossa sulkemisen tai selaimen kaatumisen vuoksi. Onneksi Zoho tallentaa asiakirjasi automaattisesti puolestasi, kun lopetat kirjoittamisen. Zoho Writer on hyvin varustettu ominaisuuksilla, joiden avulla voit työskennellä helposti verkossa: kaksisuuntainen työpöydän synkronointi, suurten tiedostojen siirto, salaus, tiedostojen palautus, kaksivaiheinen todennus, sovelluksen sisäinen chat ja paljon muuta. Voit tuoda ja käsitellä MS Word -asiakirjoja, jolloin voit lisätä kuvia ja muokata sisältöä tarpeen mukaan. Zoho Writer tarjoaa kaikki tavalliset tekstin muotoilu- ja asiakirjojen luontiominaisuudet ja voi viedä DOCX-, ODF-, PDF-, lateksi-, RTF-, TXT- ja jopa HTML-muotoon. Se voidaan liittää Echosigniin digitaalisia allekirjoituksia varten, julkaista asiakirjan blogissa tai tehdä siitä julkisen kaikkien nähtäväksi. Zoho Docs on täysin ilmainen käyttää.

Yli 10 ilmaista MS Word -vaihtoehtoa, joita voit käyttää tänään (2)

Ladattavat Microsoft Wordin vaihtoehdot

Jotkut ihmiset ovat haluttomia katkaisemaan siteitä paikalliseen tietokoneeseensa ja laittamaan kaikki työ- ja yritysasiakirjansa verkkoon. Jos olet yksi heistä etkä halua luottaa Internet-yhteyteen, tässä on useita ilmaisia ​​tekstinkäsittelysovelluksia täydentämään luetteloamme. Nämä voit ladata ja asentaa paikalliselle tietokoneellesi. Hyödynnä kaikkia MS Wordin työpöytäominaisuuksia ilman kovaa hintalappua!

Apache OpenOffice

TheApache OpenOfficePaketti sisältää itse asiassa kuusi ohjelmaa, jotka kaikki käyttävät samaa moottoria, joten ne ovat luonnostaan ​​samat ja erittäin helppo oppia ja käyttää. Apache OpenOffice -ohjelmistopaketin kuusi sovellusta ovat: Writer (tekstinkäsittelyohjelma), Calc (laskentataulukot), Impress (esitykset), Draw (kaaviot ja kuvat) ja Base (tietokannan käsittely) ja Math (matemaattiset yhtälöt). Writer voi jopa tehdä joitain asioita, joita Word ei voi tehdä, kuten avata PDF-tiedostoja ilman laajennusta tai kaupallista lisäosaa. Koska ohjelmisto on avoimen lähdekoodin, sitä ylläpitää suuri yhteisö, mikä tarkoittaa, että apu ja virheenkorjaukset ovat vapaasti saatavilla ja nopeasti luotuja. Writerin haittapuoli on, että se voi avata vain DOCX-tiedostoja ilman kykyä muokata ja tallentaa niitä. Voit asentaa tämän ohjelmistopaketin Windows XP:stä Windows 10:een, macOS:ään ja Linuxiin.

LibreOffice

LibreOfficeon toinen avoimen lähdekoodin Microsoft Office -vaihtoehto ja OpenOffice.org-projektin seuraaja (vuonna 2010 Oracle/Apache OpenOffice- ja LibreOffice-projektit menivät eri suuntiin). LibreOfficea jaetaan "monoliittinen ohjelmisto", joka koostuu seitsemästä osasta: Writer, Calc, Impress, Draw, Base, Math ja Charts. LibreOffice Writer on ilmainen ja tehokas tekstinkäsittelyohjelma, joka on saatavana Windowsille, Linuxille ja Macille. Tämä Microsoft Word -vaihtoehto voi muokata ja tallentaa DOCX-tiedostomuotoa, mikä tarkoittaa, että jos työskentelet usein dokumenttien parissa Microsoft Office -käyttäjien kanssa, LibreOffice Writer on paras valinta. Se tarjoaa monikielisen tuen, oikeinkirjoituksen ja kieliopin tarkistuksen, mahdollisuuden viedä PDF- ja EPUB-ebook-muotoon, automaattisen korjauksen ja automaattisen täydennyksen ominaisuuksia, paljon laajennuksia ja asiakirjamalleja sekä säännöllisempiä päivityksiä sekä suuria ja pieniä julkaisuja kuin Apache OpenOffice.

jarte

jarteperustuu Microsoft WordPad Engineen, mutta on silti ilmainen. Ohjelmistosta on maksullinen versio, joka lisää lisätoimintoja, mutta ilmainen versio on enemmän kuin riittävä ja täysin yhteensopiva Word- ja WordPad-asiakirjojen kanssa. Ominaisuuksiin kuuluu ergonominen välilehtikäyttöliittymä, pienet resurssit, siirrettävyys, kosketusnäyttöjen tuki ja nopea latausaika. Siinä on myös sisäänrakennettu oikeinkirjoituksen tarkistus, ja se voi viedä HTML- ja PDF-tiedostoihin. Jarten avulla voit lisätä kuvia, taulukoita, hyperlinkkejä ja kaikkea muuta, mitä olet tottunut odottamaan Wordilta. Jarte ei sisällä mainoksia, kokeilujaksoja tai vahingoittuneita ominaisuuksia, ja se rahoitetaan käyttäjien Jarte Plus -version ostoilla.

WPS-toimisto

WPS-toimistoon ilmainen asiakirjankäsittelyohjelma, jonka WPS Writer -sovellus palvelee sinua hyvin Microsoft Word -vaihtoehtona. WPS Office 2016 Free voi avata ja tallentaa pitkän luettelon suosittuja tiedostomuotoja, jotka ovat kotoisin kyseisille sovelluksille, kuten docx, doc ja paljon muuta. Voit saada sovelluksen muilla kielillä kuin Englanti: ranska, saksa, espanja, portugali, puola ja venäjä. Sarjassa on sama tuttu ulkoasu ja tuntuma kuin MS Office yhdellä poikkeuksella - siinä on välilehdillä varustettu katseluikkuna, joten voit avata useamman kuin yhden asiakirjan kerrallaan. Ja mainitsemisen arvoinen on myösWPS pilvi, yrityksen pilvitallennuspalvelu, joka tarjoaa jopa 1 Gt ilmaista tallennustilaa, jota voit käyttää. Tämä on täydellinen, jos yrität löytää ilmaista Word-vaihtoehtoa, joka ei ole vain skaalautuva ryhmille, vaan joka voi olla myös yhtä yhteistyökykyinen ja saumaton kuin Microsoftin vastine.

SoftMaker FreeOffice

SoftMaker FreeOfficeon toinen loistava ilmainen sarja, joka tarjoaa täysin varustellun Microsoft Word -vaihtoehdon. Suiten TextMaker-sovelluksen avulla voit keskittyä asiakirjojen luomiseen aivan kuten MS Wordissa. Tämä sarja tarjoaa tärkeitä muokkausominaisuuksia ja jopa kourallisen perusmalleja asiakirjojen luomiseen ja muokkaamiseen. Taulukot, kaaviot, muodot ja grafiikat ovat saatavilla tavallisten tekstin muotoiluvaihtoehtojen ohella. Tämä sovellus tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi. Koko paketti on saatavana Windowsille, Linuxille ja Androidille, joten voit pitää asiakirjojen käsittelytehtävät käynnissä myös ollessasi poissa työpöydältäsi.

Etsitpä ilmaista paikallisesti asennettua Microsoft Word -vaihtoehtoa tai online-vaihtoehtoa helpottamaan yhteistyötä ja tiedostojen online-tallennusta, tarjolla on monia. Tässä artikkelissa käsitellyt yksitoista ovat vain sananlaskun jäävuoren huippu, mutta niiden pitäisi antaa sinulle hyvä lähtökohta. Ilmeisiä jättiläisiä areenalla ovat Google Docs ja Openoffice.org, jotka ovat myös todennäköisesti suosituimpia, vaikka Zoho tarjoaakin laajemman valikoiman sovelluksia. Lopulta sinulle parhaiten sopii se, joka tarjoaa eniten tarvitsemasi ominaisuudet.

Yli 10 ilmaista MS Word -vaihtoehtoa, joita voit käyttää tänään (3)

Riippumatta siitä, minkä valitset, sinulle taataan täysin toimiva, vankka tekstinkäsittelyohjelma ilman kustannuksia. Jos haluat myös atäysin ilmainen PDF-katseluohjelmaTehokkailla Windows-, Mac- tai Linux-ominaisuuksilla anna Slim PDF Reader 2:lle mahdollisuus jo tänään!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terence Hammes MD

Last Updated: 01/11/2023

Views: 5563

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terence Hammes MD

Birthday: 1992-04-11

Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

Phone: +50312511349175

Job: Product Consulting Liaison

Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.