St. Augustine Grassin elvyttäminen: Kaikki yhdessä opas nurmikollesi (2023)

Elvytä St Augustine ruohoonnistuneesti itse käyttämällä menetelmiä, kuten jatkuvaa kastelua ja maaperän laadun parantamista.

St. Augustine Grassin elvyttäminen: Kaikki yhdessä opas nurmikollesi (1)

Lue, kun nurmikon asiantuntijamme kertovat salaiset vinkkinsä selvittääksesi, mikä ruohossasi on vialla ja miten se korjataan.

Tämä artikkeli ratkaisee kaikkiPyhän Augustinuksen ruohoongelmathetkessä.

Sisällys

 • Kuinka elvyttää St Augustine Grass?
  • – Pidä ruohosi turvassa
  • – Kastele tasaisesti
  • – Paranna maaperäsi laatua
 • Paljon haettua ruohoa
 • Miksi se kuolee?
  • – Ylilannoitus
  • – Sairaudet
  • – Tuholaisten ja hyönteisten hyökkäykset
  • – Maaperän huono laatu
 • Irrota säännöllisesti
 • Niitto tulee tehdä huolellisesti
 • Poista rikkaruohot säännöllisesti
 • St. Augustine Grass: Kuinka istuttaa se uudelleen?
  • – Paras kausi istuttaa
  • – Kuinka istuttaa
 • FAQ
  • Kuinka täytät paljaat paikat St. Augustine Grassissa?
  • Mikä on nopein tapa vihertää St. Augustine Grass?
  • Voiko silppuaminen elvyttää St. Augustine Grassia?
 • Johtopäätös

Kuinka elvyttää St Augustine Grass?

Ruohon pitäminen turvassa, jatkuva kastelu japarantaa maaperän laatuaovat tehokkaita tapoja elvyttää St Augustine ruohoa. Se on erittäin helppoahanki St Augustineruoho kasvaatakaisinsen jälkeen, kun se on käynyt läpi stressikauden.

Sinun tarvitsee vain seurata tätä hyvin tutkittua opasta, jossa asiantuntijamme paljastavat salaisuudet ruohon palauttamiseksi entiseen loistoonsa.

– Pidä ruohosi turvassa

Rennostihäiritsevät St. Augustinuksen nurmikkoasiantamalla lasten ja lemmikkien leikkiä sillä, pysäköidä tai pyöräillä sen päällä tai antaa lemmikkien virtsata siihen johtaa kuolleiden laikkujen muodostumiseen nurmikkoon. Yritä pitää nurmikkosi ja ruohosi mahdollisimman häiriöttömänä suojelemalla niitä tarpeettomalta tallaukselta.

– Kastele tasaisesti

Säännöllisen kasteluaikataulun noudattaminen on välttämätöntäelvyttääPyhän Augustinuksen ruoho.Käytä aina puhdasta suodatettua tai käänteisosmoosivettä nurmikollasi.

Mistä voit kertoa oletkokastelemalla ruohoasiriittävästi? Työnnä lyijykynä tai ruuvimeisseli maaperään, ja jos se työntyy helposti läpi, se on hienoa. Jos se havaitsee vastuksen liukuvan sisään, niin ruoho että maaperä sekätarvitsevat enemmän ja syvempää kastelua. Kastele vähintään kaksi tai kolme kertaa viikossa, koska ihannetapauksessa veden tulisi tunkeutua maaperään noin 2,5 mm:n syvyyteen astivähintään 6 tuumaa.

Syväkastelu on toimiva tekniikkaihmeitä ruohosi. Varmista, että kastelu syvyys on vähintään 1 ½ tuumaa kaikissa nurmikon osissa. Muutaman viikon kuluttua ruohosi muuttuu taas vihreäksi ja raikkaan näköiseksi. Jos pidät St.Augustinuksen ruohoa nurmikon muodossa, voit elvyttää sen kastelemalla sitä säännöllisesti.

– Paranna maaperäsi laatua

Maaperän huono laatujohtaa varmasti arvokkaan St. Augustine-ruohosi kuolemaan. Onneksi se on mahdollistatuoda takaisin kuollut St. Augustine ruohoparantamalla maaperäsi laatua. Näin voit tehdä tämän.

 • Suorita maaperätesti

Amaaperätestin pitäisi olla ensimmäinen askelparantaaksesi maaperäsi laatua. Osta kotitestauspakkaus ja lähetä se laboratorioon testattavaksi. Voit myös palkata yrityksen, joka tulee testaamaan maaperäsi puolestasi. Maaperän testaus on tärkeää, koska se kertoo tarkalleen, mitä ravinteita maaperästäsi puuttuu tai on liikaa.

 • Paranna maaperäsi orgaanista sisältöä

St. Augustine Grassin elvyttäminen: Kaikki yhdessä opas nurmikollesi (2)

Thekorkeampi orgaaninen pitoisuusmaaperästäsi, sen parempi. Jos luomupitoisuus on alle viisi prosenttia, kannattaa ehdottomasti pyrkiä parantamaan sitä.

 • Päällimmäisen maaperän tulee olla ravitsevaa

Lisää ravitsevaa pintamaataon toinen hieno temppu St. Augustine -ruohosi elvyttämiseen. Tämä voidaan tehdä yksinkertaisesti lisäämällä maaperään kerros hummuskompostia.

 • Lisää maaperäsi määrää

St. Augustine ruoho tarvitseelisääntynyt maaperän tilavuuskasvaakseen takaisin. Lisää nurmikolle lisää multaa, jos haluat elvyttää sen uudelleen.

Paljon haettua ruohoa

St. Augustine ruoho on aerittäin suosittu ruohotyyppiympäri maailmaa. Se sietää ja kasvaa hyvin korkeissa lämpötiloissa ja kosteudessa, ja se myös kasvaa ja leviää nopeasti, sen sinivihreät terät tekevät siitä kauniin näkyn silmille.

Miksi se kuolee?

Ennen kuin alat elvyttää kuolevaa St. Augustine-ruohoasi, sinun on selvitettävämikä sen tappoiensinnäkin. Vasta sitten voit käyttää oikeita tekniikoita herättääksesi sen henkiin. Jatka lukemista alta saadaksesi selville tärkeimmät syyt kaiken takanaPyhän Augustinuksen ruohoongelmat.

– Ylilannoitus

Lannoite on kasvien ravintoa. Se tarjoaa ruohollesi kaikki ravintoaineet, joita se tarvitsee terveelliseen kasvuun. Jos kuitenkin innostut liikaa lannoituksesta, se voi johtaa ruohosikärsivät vakavista lannoitepalovammoista. Tässä on joitain yleisimmistä syistä, miksi St. Augustine -ruohosi saattaa kärsiä lannoitteiden palovammoista.

St. Augustine Grassin elvyttäminen: Kaikki yhdessä opas nurmikollesi (3)

 • Lannoitus liian usein.
 • Käyttämällä lannoitetta, jossa on aerittäin korkeatyppipitoisuussen sisällä.
 • Huonosti valuva maaperä, joka pyrkii pidättämään suolat lannoitteissa.
 • Huonosti hoidettu ruohojotka voivat saada lannoitepalovammoja jopa säännöllisestä lannoituksesta.

– Sairaudet

Tietyt sairaudet voivat olla syyllisiäkuolleita laikkuja St Augustinuksen ruohossa.Jotkut yleisimmistä on lueteltu tässä.

– Ruskean laikkutauti

Tämä onsieni-tulehdusjoka voi nopeasti vallata kokonaisia ​​laastareita St. Augustine-ruohostasi.

Se tapahtuu olosuhteissakorkea kosteus ja kosteus. Ensisijainen syyllinen tässä on talonomistajien huono huolto, koska ruohon kastelu illalla ei anna sille riittävästi aikaa kuivua auringon alla, mikä johtaa ruskean sienitaudin kehittymiseen.

Ruohon liiallista kasteluaon toinen syy, miksi ruohosi saattaa kärsiä tästä taudista.

– Juurimätä

Juurimätä on toinen sienitautijoka johtuu liiallisesta kastelusta ja huonosta maaperän kuivumisesta. Tämä tila saa ruohonterät muuttumaan ruskeiksi, kuihtumaan ja lopulta kuolemaan. Se myös heikentää ruohon koko juuristoa.

– Tuholaisten ja hyönteisten hyökkäykset

Tavallisten puutarhapäärynöiden ja hyönteisten hyökkäyksetruohollasi voi myös tappaa sen, jos sitä ei valvota pitkään. Roukut ja chinch-bugit ovat yleisimpiä hyönteisiä, joita sinun tulee tarkkailla.

– Maaperän huono laatu

Huono maaperän laatuestää ruohosi kasvamasta vahvoja juuria ja pääsemästä vettä ja ravinteita. Suorita vuosittainen maaperätesti nurmikollesi selvittääksesi, onko sen pH riittävä St. Augustine -ruohollesi.

Irrota säännöllisesti

Olki on orgaanisen aineen kerrosjonka havaitaan hajoavan nurmikon maaperän ja St. Augustine-ruohon terien välissä. Jos sen annetaan kertyä ajan myötä, se rajoittaa lopulta ruohosi pääsyä tärkeisiin ravintoaineisiin ja maaperään tulevaan veteen.

St. Augustine Grassin elvyttäminen: Kaikki yhdessä opas nurmikollesi (4)

Olkiluo toimii myös kasvualustana hyönteisille, kuten chinch-bugille ja tukkaille. Nämä virheet aiheuttavat myösvahingoittaa ruohoasi.

Tarkista ruohosi ja maaperäsiolkikankaan läsnäolo. Jos se on yli puoli tuumaa pitkä, se tulee poistaa. Irrotushara on helposti saatavilla ja sillä voidaan päästä eroon hajoavasta kerroksesta hyvin lyhyessä ajassa.

Niitto tulee tehdä huolellisesti

Korjata kuolleita kohtia St Augustinuksen ruohossapidättäytymällä leikkaamasta sitä liian alas. St. Augustine ruoho tulee aina leikata vain 2,5-4 tuuman korkeudelta. Tällä tavalla ruohonteriä ei leikata enempää kuin kolmasosa pituudestaan. Liian matalaksi leikattu ruoho kuolee nopeasti.

Ruohonleikkurin säädön tulee olla kohdassakorkein tai toiseksi korkein.Leikkaa ruohoakorkeampi antaa sille mahdollisuuden kasvattaa korkeampia teriä, vahvempia juuria ja kilpailla rikkaruohojen kanssa ravintoaineista.

Poista rikkaruohot säännöllisesti

Rikkaruohot kasvavat erittäin nopeastijos nurmikkoasi pidetään valvomattomana pitkiä aikoja. Ne kilpailevat ruohon kanssa ravinteista ja vedestä, mikä johtaaPyhän Augustinuksen ruoho kuoleelaastareissa. Sinun on tuhottava nämä rikkaruohot säännöllisesti, jos haluat kasvattaa nurmikollesi terveen näköistä ruohoa.

Yksi onnistunut tapapäästä eroon rikkaruohoistaennaltaehkäisevästi on käyttää aennen itämistä rikkakasvien torjunta-ainemaahan vähintään kuukautta ennen St. Augustine-ruohon asentamista nurmikolle. Voit myös käyttää amanuaalinen rikkaruohonpoistoainepäästä eroon rikkaruohoista, jotka poksahtelevat satunnaisina vuodenaikoina.

St. Augustine Grass: Kuinka istuttaa se uudelleen?

Joskus St. Augustine -ruohosi vahingoittuminen saattaa olla liian suuri, jotta se voidaan elvyttää. Sinun tulee tehdäistuttaa kaikki uudelleen. Vaikka tämä saattaa aluksi tuntua pelottavalta, opi sen tekemiseen helposti alla.

– Paras kausi istuttaa

St. Augustine ruoho onistutetaan parhaiten keväällä ja alkukesälläkun sää lämpenee. Ihannetapauksessa lämpötilan tulisi olla noin 80-100 astetta Fahrenheit.

St. Augustine Grassin elvyttäminen: Kaikki yhdessä opas nurmikollesi (5)

Anna ruohosi ainakin90 päivää ennen ensimmäistä pakkasiakauden, jotta niille jää runsaasti aikaa juurtua maahan.

– Kuinka istuttaa

 1. Poista kuoppaja aiemmin istutettu ruoho turveleikkurin avulla.
 2. Käytä ennen itämistä herbisidiä tairikkaruohojen tappajakaksi viikkoa tai kuukausi ennen uuden ruohon asentamista.
 3. Käytä nurmikon korjaustuotettajoka sisältää runsaasti multaa ja lannoitetta, joka auttaa juuri istutettua ruohoa keräämään vettä maaperästä.
 4. Kastele maaperää runsaasti ennen uuden ruohon istuttamista.
 5. Kaivaa nurmikolle reikiäjotka ovat vähintään 12 tuuman etäisyydellä toisistaan.
 6. Aseta tuoreen St. Augustine-ruohon tulpat näihin reikiin.
 7. Kastele päivittäin yhden tai kahden viikon ajan. Uusien juurten juurtuminen vie noin paljon aikaa.
 8. Kastele säännöllisestija jatka ylläpitoa. Muutamassa viikossa nurmikkosi täyttyy tuoreista, terveistä St. Augustine-ruohonteristä.

FAQ

Kuinka täytät paljaat paikat St. Augustine Grassissa?

Jos haluat löytää St. Augustine Grassin paljaat paikat, harkitse alueen kylvämistä uudelleen tai kastelemista St. Augustine Grass -tulpilla tai -kannoilla.

Mikä on nopein tapa vihertää St. Augustine Grass?

Viheritä St. Augustine Grass nopeasti levittämällä typpeä ja rautaa sisältävää tasapainoista lannoitetta ja varmistamalla riittävä kastelu.

Voiko silppuaminen elvyttää St. Augustine Grassia?

Silppuaminen voi auttaa St. Augustine Grassin elvyttämisessä säästämällä kosteutta, tukahduttamalla rikkaruohoja ja parantamalla maaperän olosuhteita.

Johtopäätös

Olemme nyt käsitelleet kaiken siitä, kuinka St. Augustine -ruoho saatetaan henkiin, kun siihen alkaa muodostua kuolleita läiskiä. Tehdään yhteenveto, jotta voit hoitaa ruohoasi parhaalla mahdollisella tavalla.

 • Syitä siihen, miksi St. Augustine-ruohosi saattaa kuolla, ovat: liiallinen lannoitus, huonolaatuinen maaperä ja hyönteisten ja tuholaisten hyökkäys.
 • Sienitaudit voivat johtualiikakastelu ja korkea kosteusja johtaa myös St. Augustine-ruohosi kuolemaan.
 • Kuollutta ruohoa on erittäin helppo elvyttää, jos tietää, mikä aiheuttaa sen kuolemisen.
 • Kastele ruohosi aina syvään. Kastele kahdesti tai kolmesti viikossa ja varmista, että se tunkeutuuvähintään 6 tuumaa syvä.
 • Tee nurmikollesi maaperätesti parantaaksesi sen laatua. Maaperän orgaanisen pitoisuuden tulee olla yli viisi prosenttia.
 • Lisätäravitseva pintamaaja lisää volyymia siihen. Tämä voidaan tehdä lisäämällä kompostia ja humusta maaperään.
 • Ruohonterien ja maaperän väliin kertynyt olkikuormitus aiheuttaa myös St. Augustine -ruohosi kuoleman. Säännöllisestiirrota haravalla.
 • Leikkaa tämä ruoho aina enintään 2,5–4 tuuman korkeudelta. Yli kolmanneksen leikkaaminen terän pituudesta johtaa sen kuolemaan. Aseta leikkuri korkeimpaan tai toiseksi korkeimpaan asetukseen.
 • Rikkaruohot ovat aina auhka tälle ruoholle. On parasta käyttää rikkakasvien torjunta-ainetta maaperään neljä viikkoa ennen uuden ruohon istuttamista.

Lyön vetoa, että tunnet olosi melko varmaksi kuolevan St. Augustine-ruohon elvyttämisestä nyt. Ryhdy töihin ja näe taika tapahtuvan!

5/5 - (14 ääntä)

 • Tekijä
 • Uusimmat viestit

Evergreen Siemenet

Jos etsit apua puutarhanhoitoon, olet tullut oikeaan paikkaan! Rakastamme puutarhanhoitoa ja haluamme jakaa tämän rakkauden kanssasi. Liity dynaamiseen puutarhayhteisöömme.

Evergreen Seedsin viimeisimmät viestit(näytä kaikki)

 • Voitko yliruokkia Venus Fly Trap: Vaikutus ja oikea ruokavalio- 16. heinäkuuta 2023
 • Rhododendronin lehdet muuttuvat ruskeiksi: tärkeimmät syyt ja korjaukset- 14. heinäkuuta 2023
 • Kuinka tunnistaa chokecherry-puu helposti: yksinkertaiset menetelmät- 11. heinäkuuta 2023
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Emmett Berge

Last Updated: 24/11/2023

Views: 5945

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Emmett Berge

Birthday: 1993-06-17

Address: 787 Elvis Divide, Port Brice, OH 24507-6802

Phone: +9779049645255

Job: Senior Healthcare Specialist

Hobby: Cycling, Model building, Kitesurfing, Origami, Lapidary, Dance, Basketball

Introduction: My name is Sen. Emmett Berge, I am a funny, vast, charming, courageous, enthusiastic, jolly, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.