"Once Upon a Time" -tähti Andrew J. West ottaa Henry Millsin vaipan (2023)

GINNIFER GOODWIN, JOSH DALLAS

"Once Upon a Time" -tähti Andrew J. West ottaa Henry Millsin vaipan (1)

Olipa kerran

Näytä lisää Olipa kerran

tyyppi

  • Tv-ohjelma

verkkoon

  • ABC

Olipa kerranon meneillään perusteellisesti kauden 7 aikana, mikä tarkoittaa uusia hahmoja, uusia alueita ja jopa uutta kirousta. Seuratakseen kaikkia suuria muutoksia EW tuo sinulle haastatteluja näyttelijöiden – uusien ja vanhojen – sekä vastaavan tuottajien Adam Horowitzin ja Edward Kitsisin kanssa seuraavien kahden viikon aikana, kunnes ABC-satudraama tulee takaisin.

Olipa kerranon uusi sankari.

Kauden 6 finaalissa ABC-sadudraama järkytti ja hämmästyi paljastaessaan, että Andrew J. Westin näyttelemä hahmo oli vanhempi versio Henry Millsistä, aidoimman uskovan sydämestä, jota Jared Gilmore näytteli vuoden 2011 debyytin jälkeen. Henry ei kuitenkaan ole enää suurisilmäinen optimisti, vaan kyyninen entinen kirjailijaksi tullut Uber-kuljettaja. Kyllä, vakavasti. Miten hän päätyi niin kauas kotoa?

Tässä on mitä sinun tulee tietää: Henry jättää Storybrooken etsimään omaa tarinaansa ja löytää eeppisen romanssineri iteraatioCinderellasta (Dania Ramirez), jonka kanssa hänellä on varhaiskasvallinen tytär Lucy (Alison Fernandez). Mutta perhe hajoaa, kunuusi, mutta tuttu kirousvangitsee heidät ja palaavien hahmojen trion – entisen Evil Queen Reginan (Lana Parrilla), yksikätisen merirosvokoukun (Colin O’Donoghue) ja Dark One Rumplestiltskinin (Robert Carlyle) – sekä kvintetinuusia hahmoja(katso koko hahmoluettelotässä) Seattlen Hyperion Heightsin naapurustossa. Mutta kuinka erilaiseksi tämä uusi Henry on tullut vuosien matkustamisen jälkeen? EW kääntyi Westin puoleen saadakseen kauhaa.

VIIHDE VIIKKO: Kuinka erilainen tämä Henry on, jonka näemme?
ANDREW J. WEST:No, se on sama Henry, mutta se on Henry, joka on käynyt läpi joitain koettelemuksia ja koettelemuksia. Se on seikkailuja kokenut Henry, joka on ikääntynyt. Kun aika kuluu kenelle tahansa, asioita tapahtuu ja ihmiset muuttuvat – joskus rajusti. Ei ole vielä nähtävissä, kuinka dramaattisesti Henry on muuttunut ajassa, joka on kulunut siitä, kun näemme hänet kuudennen kauden lopussa, mutta hänen elämässään on ehdottomasti tapahtunut merkittäviä muutoksia. Opimme, mitä seikkailuja hän teki kauden 6 lopun ja kauden 7 alun välisenä aikana. Aikaa on kulunut huomattavasti. Se on monella tapaa aivan uusi hahmo. Se on mies, toisin kuin tämä poika, jonka tunsimme kuusi vuotta.

Mikä on hänen ajattelutapansa, kun palaamme hänen kanssaan Enchanted Forestiin, mutta myös Hyperion Heightsiin?
Monella tapaa se on melkein kuin kaksi eri ihmistä. The Henry, jonka näemme Fairy Tale Landissa, on enemmän suoraa jatkoa siitä, mihin jätämme Henryn kaudella 6. Hänessä on kuitenkin jännittävää, että hän on matkalla, hänellä on tavoite, jonka eteen hän työskentelee, ja se tekee hahmosta kiehtovan ja hauskan katselun. Kaudella 1 Henry oli tuolloin etsinnässä, hän työskenteli jotain kohti joka jaksossa. Joten siellä näemme hänet, mutta hän on silti se toiveikas, optimistinen, aidoimman uskovan kaverin sydän, joka hän on aina ollut.

Nyt kun haemme hänet Hyperion Heightsiin, siellä on paljon sitä olemusta. Ensimmäistä kertaa näemme tämän kaverin käsittelevän todellista traumaa, joka vaikuttaa siihen, kuka hän on, kuinka hän käyttäytyy ja miten hän näkee maailman. Tulee olemaan todella siistiä myös faneille nähdä tämä hahmo, joka on aina ollut optimisti, aina se, joka uskoo – kolmannella tuotantokaudella on ollut pimeyden hetkiä siellä täällä Peter Panin kanssa ja erilaisia ​​asioita, mutta hän on aina ollut kirkkaasti loistava toivon ja valon majakka. Näemme hänet todella haastavan ensimmäistä kertaa vakavasti Hyperion Heightsissa.

Menitkö takaisin katsomaan Jaredin esitystä ja katsomaan, mitä hän teki?
Menin takaisin ja katsoin sitä. Minulle oli erittäin tärkeää nähdä se. En halua matkia sitä, mitä Jared teki, mutta on erittäin tärkeää ymmärtää noiden suhteiden ydin. Todellakin, mitä Jen teki Emma Swanin kanssa ja mitä Lana teki, ja mitä Josh Dallas teki prinssi Charmingin kanssa, jotka ovat kaikki ilmeisesti hänen lähisukulaansa, oli suuri inspiraatio myös sille, kuka tästä henkilöstä tulee. Hänellä on elämässään ne hahmot, jotka ovat vaikuttaneet häneen niin voimakkaasti. Kyse on enemmän sen olemuksen vangitsemisesta kuin hänen matkimisestaan, koska hän on eri henkilö, hän on nyt vanhempi, hän on kasvanut. Mutta oli tärkeää ymmärtää näiden suhteiden ydin, jotta pystyi tekemään työn. En voisi tehdä sitä muuten, ei ole keinoa.

Mitä Henry on mielestäsi oppinut seuraavien vuosien aikana?
Kun Henry oli nuorempi ja mitä näimme Henrystä kuuden vuoden aikana, hänellä oli varmasti vaikeuksia ja haasteita, ja seikkailuja ja kaikkea muuta. Mutta sen jälkeen hän on kokenut vaikeuksia, jotka ylittävät kaiken, mitä useimmat lapset toivottavasti koskaan kokevat. Tarkoitan, että hän on kokenut joitain hyvin aikuisia vastoinkäymisiä, paremman sanan puutteessa, ja se on todella koetellut häntä ja muuttanut häntä jollain tavalla.

Mutta samalla kun aloitamme kauden 7, näemme hänet kahdessa eri kohdassa elämässään, ja ne ovat myös kaksi hyvin erilaista Henryä, koska näiden kahden pisteen välillä on kulunut paljon aikaa - henkilö, joka hän on joissakin saduissa, joita tulemme näkemään, ja sitten henkilö, joka hän on Hyperion Heightsissa. Hänelle tällä välin tapahtuneiden pikkuhiljaa paljastuvien asioiden takia ymmärrämme, miksi hän saattaa näyttää hieman erilaiselta.

Ollakseni täysin rehellinen sinulle, paljon niistä asioista ei ole edes paljastettu minulle vielä yksityiskohtaisesti. Olen tietysti saanut palasia ja tavaraa, mutta en edes tiedä, miten kaikki taustatarina tulee kehittymään. Mutta erityisesti, hänellä on aina ollut aidoimman uskovan sydän, me tiedämme sen. Hän on aina ollut se, joka todella uskoo, ja mielestäni mielenkiintoista on se, että kun näemme hänet, ainakin Hyperion Heightsissa aikuisena, usko on horjunut niin kuin se ei ole koskaan ennen ollut. Se on todella järkytetty ytimeen asti. Ongelma, jonka hän kohtaa, ja luulen, että yleisö joutuu kohtaamaan, on: Onko usko katoamassa? Aikooko se kadota? Meneekö se rikki? Vai pystyykö hän kestämään sen jotenkin? Ja pikkuhiljaa saamme selville, miksi se on päässyt siihen pisteeseen.

ANDREW J. WEST

"Once Upon a Time" -tähti Andrew J. West ottaa Henry Millsin vaipan (2)

Luotto: Jack Rowand/ABC

Puhutaanpa Henryn Hyperion Heights -versiosta. Millaista dynamiikkaa hänellä on joidenkin näistä palaavista hahmoista, kuten Roni, Gold ja Rogers?
Kun tapaamme hänet Hyperion Heightsissa, hän on suoraan sanottuna hieman eristäytynyt. Hän ei ole kaveri, jolla on tavaransa kasaan. Hän asuu yksin. Hän on yksinäinen, suoraan sanottuna. Hän oli julkaissut kirjailija, mutta kirjoittajan ura ei suju hänelle ollenkaan. Hän on Swyft-kuljettaja saadakseen rahat toimeen, eikä hän ole hyvässä paikassa. Nyt hän ei ole alkuunkaan edes osa Hyperion Heightsin yhteisöä, mutta hän vetäytyy tähän maailmaan, koska tämä lapsi, Lucy, tulee hänen elämäänsä ja pakottaa hänet lähtemään tähän Hyperion Heightsin maailmaan.

Joten kun hän joutuu ensimmäistä kertaa kosketuksiin joidenkin näistä hahmoista, Ronin kanssa, hän tarvitsee hänen auttavan häntä keräämään tietoja, jotta hän voi auttaa tätä lasta, jota hän tuntee. Hän ei todellakaan tiedä, miksi tämä lapsi tuli hänen elämäänsä, mutta hän voi kertoa, että hän on pulassa ja haluaa antaa hänelle kaiken mahdollisen avun. Hän haluaa myös saada hänet hieman pois elämästään, koska hän todella heittää jakoavaimen tähän pieneen koteloon, jonka hän luo itselleen. Mutta hän muodostaa nopeasti siteen Roniin ja on epäselvää hänelle, ja luulen myös Ronille, miksi heillä on tämä yhteys tai miksi he kehittivät tämän ystävyyden niin nopeasti, koska he ovat vieraita.

Entä Hook in the Enchanted Forest ja Rogers Hyperion Heightsissa?
Se on mukavaa jatkoa suhteelle, jota nämä hahmot ovat kehittäneet kuuden vuoden aikana. Asia on siinä, että kukaan ei ole todella nähnyt Henryä vähään aikaan, joten luulen, että kun he tapaavat, siellä on tämä: "Voi luoja, sinä olet kasvanut, olet muuttunut", ja luulen, että myös tuo suhde löytyy jollain tavalla uudelleen. Nyt Hyperion Heightsissa siinä on niin hauskaa, että he ovat vain uusia hahmoja, jotka oppivat tuntemaan toisensa, he ovat taas pohjimmiltaan vieraita. He molemmat etsivät jotain ja uskon, että he löytävät sen, mikä voisi olla edullinen kumppanuus. Aluksi herää hieman: "Voinko luottaa tähän mieheen? Voinko luottaa tähän mieheen? Kuka tämä tyyppi on? Voiko hän auttaa minua? Onko hän minun puolellani?" Mutta he löytävät tavan, jolla he voivat auttaa toisiaan.

Loppujen lopuksi minusta on yllättävää, että Henry tulee tähän uuteen naapurustoon, tähän uuteen kaupunkiin, tähän uuteen maailmaan, miksi haluat sitä kutsua, ja tapaa nopeasti ihmisiä, joihin hän luo yhteyden, koska siellä, missä näemme Henryn hänen elämässään, hän ei ole sellainen ihminen. Jälleen hän on erakko. Hän on sulkenut itsensä pois. Hänen elämässään ei ole paljoakaan inhimillistä yhteyttä, kun näemme hänet ensimmäisen kerran vuoden 701 alussa, joten Rogers ja Roni tarjoavat sen hänelle nopeasti, ja se on hänelle mielenkiintoista. Se on tavallaan mystistä, kuten miksi se tapahtuu? Hän pitää siitä, mutta se on hänelle yllättävää.

Millaista dynamiikkaa Henryllä on Cinderellan kanssa, kun he tapaavat ensimmäisen kerran? Onko se rakkautta ensisilmäyksellä?
Se muistuttaa monella tapaa sitä, mitä näimme Charmingin ja Snow Whiten kanssa sarjan alussa. Se on kiihkeämpi Cinderella, mikä on mahtavaa nähdä Danian tekevän, koska hän tekee sen niin hyvin. Mutta se kertoo myös siitä, mikä Henryä houkuttelee ja mikä sytyttää tulen hänen sisällään. Tuli on sytytetty.

Miltä Henryn ja Jacindan välinen dynamiikka näyttää Hyperion Heightsissa?
Hänellä on todellinen yhteys tähän naiseen ja tähän pieneen tyttöön, ja hän haluaa vain auttaa heitä. On paljon purettavaa, koska ensin sinulla on kaveri, joka on jälleen kerran todella mukava, välittävä kaveri. Sen lisäksi on tämä yhteys, joka melkein tuntuu – en tiedä mikä sana on, se on yhteys, joka menee paljon syvemmälle kuin vain "Voi, pidän tästä tytöstä" tai "Hän on kaunis" tai "Haluan auttaa häntä". Se on jotain, joka ulottuu hänelle kauemmaksi. Joten paljon siitä, mitä näemme Henrystä Hyperion Heightsissa, on se, että hän työskentelee auttaakseen Jacindaa ja auttaakseen Lucya säilyttämään parhaan mahdollisen elämänlaadun, mikä avaa kokonaisen matopurkin. Se vain luo hänen elämäänsä kaikki nämä komplikaatiot, joihin hän ottaa mielellään, ei aluksi, mutta hän hyväksyy sen nopeasti erittäin tärkeäksi syistä, jotka ovat ehkä jopa hänen alkuperäisen ymmärryksensä ulkopuolella.

Millaista on ollut kuvauspaikalla yhtenä uusina näyttelijöinä?
Me uusina tyyppeinä emme tienneet, millaista tällä setillä olisi – Gabrielle, Dania, tiedäthän, uudet näyttelijät sekä minä. Joskus se voi olla todella pelottavaa, jos aloitat kauden 7 ohjelman, joka on ollut erittäin menestynyt ja jossa kaikilla on oma tapansa työskennellä, ja heidän klikkinsä, ja he ovat kehittäneet näitä hahmoja – ei vain esityksen maailmaa, vaan myös työssä olemisen maailmaa, kuten joka päivä esityspaikalla. Mutta mikä tässä on siistiä ja mikä lieventää sitä, on se, että se tuntuu niin uudelta. Colin, Lana ja Bobby ovat puhuneet siitä, kuinka uudelta se tuntuu heille ja kuinka he löytävät erilaisia ​​versioita näistä hahmoista. Joten luulen, että se on auttanut meitä kaikkia rauhoittumaan ja olemaan tuntematta itseään liian hämmentyneeksi tai pelotukseksi, ja voimme kaikki löytää tämän uuden maailman yhdessä. Mutta meillä on tämä vuodenaikojen ja materiaalien aarreaitta, joka on jo olemassa, josta voimme vetää pohjaa.

laskeminenfanit ovat erittäin intohimoisia, joten millaista se on ollut sinulle siitä hetkestä lähtien, kun esiintyit finaalissa nyt, kun tämä uudelleenkäynnistetty kausi alkaa? Millainen reaktio on ollut?
Se on ollut yllättävän positiivista. Luulen, että sanon vain yllättävän, koska mielesi - luulisi, aivan kuten neuroottisessa ihmisessä, joka minä olen - menee aina negatiiviseen paikkaan, kaikki rakastavat tätä hahmoa ja he tulevat vihaamaan sitä, mitä teen sen kanssa. On helppoa psyykkistä itseäsi ja ajatella, että siitä tulee vain negatiivinen asia. Asia on itse asiassa ollut päinvastoin. Ihmiset näyttävät olevan aidosti innoissaan siitä. Mutta se on toisin kuin useimmat ohjelmat, joiden parissa työskentelet. Olen koskaan työskennellyt vain yhden ohjelman parissa, jolla on ollut samanlainen fiilis fanijoukon suhteen, mutta useimmat TV-ohjelmat eivät odota näkevän faneja hengailemassa paikan päällä, ottavan kuvia ja haluavan vain katsella työskentelyäsi. Sitä ei todellakaan näe useimmissa ohjelmissa. Siinä on aina sopeutumisaika, mutta rakastan sitä, koska se on muistutus.

On helppoa alkaa liukua tähän solipsistiseen työmaailmaan, jossa saatat todella nauttia työstäsi, mutta lähdet vain töihin joka päivä, vietät aikaa ihmisten kanssa, joiden kanssa työskentelet, ja siitä tulee vain työ, työ, josta todella pidät. Teemme tämän esityksen ja se on hauskaa ja meillä on hauskaa ja menemme kotiin tai mitä tahansa, mutta fanien reaktio ja fanien näkeminen, kun tulet joskus töihin, nähdä fanit Twitterissä ja Instagramissa, on muistutus siitä, että se merkitsee todella paljon siellä oleville ihmisille, että teet ohjelmaa monille ihmisille ja sillä on todella vaikutus näihin ihmisiin. Se ei ole vain hauskaa työtäsi, josta saat nauttia. Se on hieman suurempi kuin se ja se on suuri motivoiva tekijä. Se saa sinut vieläkin innostunemmaksi ryhtyä työhön, se saa sinut innostumaan jakamaan tarinamme, jota olemme kaikki tekemässä, ja se on vain erityinen. Se on aika ainutlaatuinen. Et vain saa sitä mahdollisuutta paljon, kun työskentelet tämäntyyppisessä liiketoiminnassa.

Olipa kerranpalaa perjantaina 6.10. klo 20. ET ABC:llä. Lue uuden kauden alkukirjammetässä, täydelliset kysymykset ja vastaukset päätuottajien Adam Horowitzin ja Edward Kitsisin kanssatässäja haastattelumme Lana Parrillan kanssatässä. Tarkista perjantaina haastattelumme Dania Ramirezin kanssa.

Jakson tiivistelmät

GINNIFER GOODWIN, JOSH DALLAS

"Once Upon a Time" -tähti Andrew J. West ottaa Henry Millsin vaipan (26)

Olipa kerran

Kaikki, mitä olet koskaan lukenut saduista, on totta – Storybrooken asukkaat ovat elävä todiste.

tyyppi
  • Tv-ohjelma
vuodenajat
  • 7
luokitus
verkkoon
  • ABC
suoratoistopalvelu
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Patricia Veum II

Last Updated: 16/12/2023

Views: 5433

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Patricia Veum II

Birthday: 1994-12-16

Address: 2064 Little Summit, Goldieton, MS 97651-0862

Phone: +6873952696715

Job: Principal Officer

Hobby: Rafting, Cabaret, Candle making, Jigsaw puzzles, Inline skating, Magic, Graffiti

Introduction: My name is Patricia Veum II, I am a vast, combative, smiling, famous, inexpensive, zealous, sparkling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.