Olipa kerran yhteenveto: Tapaa Tinkerbell (2024)

Olipa kerran

Olipa kerran yhteenveto: Tapaa Tinkerbell (1)

Luotto: Jack Rowand/ABC

GINNIFER GOODWIN, JOSH DALLAS

Olipa kerran yhteenveto: Tapaa Tinkerbell (2)

Olipa kerran

S3 E3

Näytä lisää Olipa kerran

tyyppi

  • Tv-ohjelma

verkkoon

  • ABC

Minun on samaistuttava teidän kanssanne: Noin klo 20.55 asti en todellakaan tuntenut tätä jaksoa.

Vaikka tunti sisälsi neljä erillistä tarinaa – Magical Breakfast Clubin matka Tinker Bellin löytämiseen, Tinkin ”monimutkainen” historia Reginan kanssa, Henryn elämä Lost Boysin joukossa ja Baen suunnitelma päästä Enchanted Forestista Neverlandiin – mikään niistä ei tuntunut erityisen tärkeältä. Lisäksi varsinaisiin keijuihin keskittyvä keiju merkitsi vielä enemmän – ja pahempaa – CGI:tä kuin tavallisesti, samoin kuin paljon juustomaista dialogia tuskallisen tosissaan ("minähän on tuomari siitä, mikä on keijumaista!"). Kolmannen kauden ensimmäisissä jaksoissa oli jokaisella omat hetkensä, mutta kun kello yhdeksän oli lähellä, olin alkanut ajatella, että "Aivan yleinen keiju" voisi olla tämän vuoden ensimmäinen tyhmä.

Ja silloin saimme tietää, että Mulan oli rakastunut prinsessa Auroraan.

Vau! Aikalisä! SisäänKerranmaailmassa, jokaisella on oma One Twue Wuv. Mutta vaikka nuo parit eivät aina ole kotoisin samasta taustasta tai edes samasta lajista – olemme nähneet kääpiö/keiju, henki/ihminen, jopa kuolematon kikattava imp/bibliofiili.omistaaaina yksi nais- ja yksi miesolento.

Tämä tekee Mulanin vetovoimasta Auroraan melko valtavan virstanpylvään. Kun otetaan huomioon molempien hahmojen ultraheteronormatiivinen historia – ja LGBT-hahmojen yleinen puute Disneyn kiinteistöissä – tämä käänne on vieläkin suurempi asia. Muista myös, että Aurora ei ole Mulanin onnettoman rakkauden ensimmäinen vastaanottaja;vielä kauden 2 alussa, soturineito piti Auroran omasta Twue Wuvista, prinssi Phillipistä. Tämä tarkoittaa, että Mulan ei ole vain lesbo – hän on biseksuaali, puhumattakaan yhdestä harvoista biseksuaaleista televisiossa, jonka suuntaus ei ole valmis lyöntiviiva. (Katsoen sinua,Vahingonilo.)

TL;DR: Mulanin suuri hetki oli melko mahtava, ja meidän kaikkien pitäisi olla vaikuttuneita Jane Espensonista, joka onnistui jotenkin erehtymään hahmoonmukana Disney Princess -sarjassa… edes tekemättä hänen seksuaalisuudestaan ​​jotain jättimäistä, hahmoa määrittelevää asiaa.

Joka tapauksessa. Tänä iltana tapahtui muutakin! Asiat, kuten edellä mainittu Tinker Bellin, wannabe bigshot -keijun esittely (aivan kuten Nova), joka rikkoo keijulakia joutuessaan sattumalta kohtaamaan maankävelijan (kuten Nova). Ero: vaikka Nova ei päätynyt karkuun kääpiöhimonsa kanssa ja sai siten pitää siipensä, Tink riisuttiin omat siipiensä jälkeen.tarkoituksella tottelemattaSininen keiju ja varastaa osan hänen arvokkaasta pixie pölystään. (Miten keijupöly eroaa keijupölystä? "Se on vahvempi", David selittää. "Kuten ydinkeijupöly." Paitsi hän lausuu sen "ydinvoimaiseksi", mikä tekee hänestä paljon vähemmän viehättävän.)

SEURAAVA: Ja tällä kertaa taputtaminen ei riitä pelastamaan häntä{C} Kaikkein suurin murhe: Tink varasti hyvästä syystä. Hän yritti vain auttaa epätoivoista, vastikään naimisissa olevaa Reginaa, joka ei ollut vielä täysin siirtynyt pahaan kuningaskuntaan. He tapasivat, kun Tink pelasti Reginan varmalta kuolemalta; he tapasivat humalassa brunssissa, jossa puhe kääntyi luonnollisesti pojille. (Tässä aikajanan vaiheessa Tink on Carrie ja Regina on surullinen Charlotte.) Tink lupasi auttaa Reginaa löytämään toisen sielunkumppaninsa tuon salakuljetuksen pölyn avulla. Regina suostui suunnitelmaan, mutta epäonnistui viime hetkellä, käveli pois uudesta Wuvistaan ​​ja jätti Tinkin tuntemaan Blue Fairyn vihan.

Jossain vaiheessa40 paritonta vuottajotka ovat kuluneet siitä hetkestä - mukaan lukien 28 kirouksen vuotta - Tinker Bell päätyi Neverlandiin, missä hän ilmeisesti ystävystyi Panin kanssa. Tai ainakin Panilla on syytä luottaa häneen; on vaikea sanoa, pystyykö tuo pieni hiipiä todelliseen ystävyyteen.

Tink on myös törmännyt Hookin kanssa. Nykyään hän haluaa pyytää keijua auttamaan MBC:tä soluttautumaan Panin alati liikkuvaan leiriin. (Kysymys: Onko keiju vieläkin keiju, jos hän on menettänyt siipensä?) Joukko lähtee etsimään Tinkiä, vaikka Regina vastustaa, ettei entinen tonttu koskaan auta heitä. He eivät tiedä, mutta Tink itse – näyttää paljon vähemmän kirkassilmäiseltä ja tuuheahameiselta kuin keijuselässä – seuraa heidän jokaista liikettään. Mies, mitä on salaperäisissä saariviidakoissa, jotka muuttavat Down Underin ystävälliset vaaleat naiset?luonnonvaraiset pähkinäpuut?

Lopulta Tink näyttää itsensä, huumeet Regina (kanssaunikot…unikot!), ja vetää kuningattaren syrjäiselle aukiolle, jossa hän uhkaa saada Reginan maksamaan tuhonsa. Regina, joka hän on, kutsuu täysin keiju bluffiksi. Hän repii irti oman sydämensä (!) ja ojentaa sen Tinkille ja kehottaa häntä murskaamaan sen, jos hän todella haluaa kostaa. Mutta jos Tink selviää murhasta, Regina varoittaa, hän ei ole parempi kuin Regina itse – ja hänen oma sydämensä muuttuu pian kylmäksi ja mustaksi ja päällystetyksi halvalla muovilla, aivan kuten Reginan.

Kuningattaren varoittava tarina sekä hänen ilmeinen rakkautensa adoptiopoikaansa kohtaan riittävät vakuuttamaan Tinkin, ettei hän lopulta ota kostoaan. Mutta vaikka hän ei aio enää tappaa Reginaa, hän ei myöskään aio auttaa häntä. Tai ainakaan Tink ei aio auttaa ennen kuin muu MBC ilmestyy ja tarjoutuu ottamaan hänet mukaansa, kun he lähtevät Neverlandista Henryn kanssa. Ehkä yhtäkkiä tuntevansa neljän vuosikymmenen D-vitamiinin puutteen, Tink on samaa mieltä. On aika potkia Operaatio [Rescue] Henry korkealle vaihteelle.

SEURAAVA: On vain yksi ongelma……mikä tarkoittaa, että kuten Pan sanoi, Henry ei välttämättä ole haluton vanki pelastajien saapuessa.

Lapsen (hieman ärsyttävästä) synnynnäisestä hyvyydestä huolimatta Tukholman syndrooma näyttää asettuvan, ainakin hieman. Tietysti Lost Boysit ovat pelottavia ja tuntemattomia, ja niitä leimaa halitoosi, joka iskee vasta vuosisatojen laiminlyödyn suuhygienian jälkeen – mutta ne ovat myös hauskoja, jos myrkytetty nuolileikki ja veitsitaistelut ovat sinun juttusi.

Vielä tärkeämpää on, että Pan on kertonut Henrylle sen, mitä poika on ehkä aina halunnut kuulla: että hän ei ole vain pelastajan poika, vaan myös itse pelastaja. (Uskonnollinen allegoria juuri sopivasti joulun aikaan!) Katso, Panin mukaan maailman taika on hupenemassa. Lisäksi ainoa henkilö, joka voi pysäyttää väistämättömän kuivuuden, on Henry – sekä valon (Charming/Snow's-linja) että pimeyden (Rumpelin linja) synty. Henry ei usko Panin tarinaa, ehkä siksi, että se tuntuu liian hyvältä ollakseen totta… ennen kuin hän näkee piirustuksen hänestä, jonka Pan on pelastanut ja tajuaa, että Peter todellaonetsinyt Henryä vuosikymmeniä.

Tiedätkö, kuka muu muistaa tuon profeetallisen piirustuksen? Baelfire, joka olettaa, että jos Emma on Neverlandissa, hänen täytyy yrittää pelastaa Henry Panin käsistä. Hän kaivaa isänsä ihmekaapista ja etsii tapaa tehdä portaali… ja sitten keksii suunnitelman B, kun jotkut Merry Men, mukaan lukienHagridPikku John, astu huoneeseen Robin Hoodin pojan Rolandin kanssa.

Ilmeisesti jokainen poika voi kutsua Panin uhkaavan varjon vain seisomalla ikkunan edessä ja sanomalla: "Uskon." Ole varovainen laulaessasiPimeysomiin ajatuksiinne, lapset! Little Hood on siksi täydellinen syötti; hän kutsuu varjon luokseen, Mulan pelastaa pojan varjon kurjasta otteesta, ja Bae tarttuu siihen juuri kun se on matkalla takaisin Neverlandiin. No se oli helppoa! Enchanted Forest -ryhmä saa enemmän aikaan 10 minuutissa kuin MBC kolmessa kokonaisessa jaksossa.

Ennen kuin voit sanoa "isän ja lapsen jälleennäkeminen", Bae on laskeutunut Neverlandin ei niin aurinkoisille rannoille, missä Felix tervehtii häntä kammottavalla virneellä. Tämä uusi kehitys saattaa vaimentaa Henryn pelastajakompleksia – puhumattakaan Emman ja Hookin kukoistamisesta. Onneksi merirosvo toi mukanaan runsaasti rommia.

SEURAAVA: Odota, Reginan toinen Twue Wuv onWHO? korppujauhoja

– Jos Hook ottaa yhteyttä Emman kanssa, hän on saanut Baen Twue Wuvin JA miehen äidin. Vau.

– Olen hieman ylpeä, että ennustin Mulanin/Auroranjo aivan kauden 2 alussa- vaikka en koskaan, koskaan uskonut, että esitys todella menisi siihen suuntaan

– Lisäksi Aurora on raskaana. Odota, ovatko hän ja Phillip edes naimisissa? hom*oerotiikkaa ja naimaton vanhemmuus yhdessä jaksossa?! Milloin ABC muuttui ABC Familyksi?

– Vieraillessaan keijukasvan Reginassa Rumpel panee merkille ruokapöydälle laitetut herkut: ”Paahdettua joutsenta! Se on huvittavaa", hän nauraa. "Saat sen myöhemmin."

– Toivon todella, että joku muistuttaisi meitä siitä, mitä unelmavarjostin on tai mitä se tekee!!

– Regina’s Simmering Rage on uuden riot grrrl -coverbändini nimi. The Queen of Nothing on avajamme.

– Henrylle annetaan myrkytetty nuoli ja käsketään osoittaa se Felixiä kohti, mutta viimeisellä sekunnilla hän tähtää Paniin (joka saa helposti kiinni ja heittää pois ammuksen). Ajattele, että hän on lukenutPilkkaaja jay?

– Lisää typerää keijupuhetta, vaikka tämän linjan piti ainakin (mielestäni) olla hauska: "Olet jo rikkonut kaikkia kirjan sääntöjä - ulkonaliikkumiskielto, pölykuri. Sinusta tuli iso ilman syytä!”

– Ai niin – Reginan toinen sielunkumppani? Ei kukaan muu kuin Robin Hood, tatuoitu Sherwood Forestin hottie. Ilmeisesti hän melkein tapasi Robinin vuosia ennen kuin hän vakuutti neron tappamaan miehensä ja ryhtymään täyteen Evil Queeniksi.

– Hauskempaa aikajanalla: Robin murtautui Rumpelin linnaan ensimmäistä kertaa, kun Belle asui Pimeän kanssa; hänen nyt edesmennyt vaimonsa (Maid Marian) synnytti ja kuoli pian sen jälkeen. Koska Roland on 4-vuotias, Belle tuli Rumpiin vähintään kolme vuotta ennen kirousta. Lapsen täytyi olla 3-vuotias, kun se osui, ja alkoi sitten ikääntyä uudelleen, kun Emma tuli Storybrookeen ja Enchanted Forest vapautui.

- Huono Tink; Kun Sininen keiju sanoo, ettei hän usko neiti Belliin ja hänen siipensä riisutaan, hän muuttuu sopivasti pukeutuneesta keijusta aikuiseksi naiseksi typerässä trikoopuvussa.

– Hei, kuulitko senGinnifer Goodwin ja Josh Dallas ovat kihloissa IRL:ssä? Puhu onnellisista lopuistasi!

– TarkistitkoEGG Wonderlandissa, ja jos niin mitä mieltä olit? Kommenttien määrästä ja määrästä päätellenesityksen avausyhteenveto, En tunne innostunutta vastaanottoa.

Jakson tiivistelmät

GINNIFER GOODWIN, JOSH DALLAS

Olipa kerran yhteenveto: Tapaa Tinkerbell (26)

Olipa kerran

Kaikki, mitä olet koskaan lukenut saduista, on totta – Storybrooken asukkaat ovat elävä todiste.

tyyppi
  • Tv-ohjelma
vuodenajat
  • 7
luokitus
verkkoon
  • ABC
suoratoistopalvelu
Olipa kerran yhteenveto: Tapaa Tinkerbell (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Horacio Brakus JD

Last Updated:

Views: 5527

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Horacio Brakus JD

Birthday: 1999-08-21

Address: Apt. 524 43384 Minnie Prairie, South Edda, MA 62804

Phone: +5931039998219

Job: Sales Strategist

Hobby: Sculling, Kitesurfing, Orienteering, Painting, Computer programming, Creative writing, Scuba diving

Introduction: My name is Horacio Brakus JD, I am a lively, splendid, jolly, vivacious, vast, cheerful, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.