Olipa kerran, kauden 7 jaksoopas ja TV-ohjelma (2023)

Olipa kerran
kausi 7

s07e01/Hyperion Heights

7.10.17 - 12.00

Olipa kerran, kauden 7 jaksoopas ja TV-ohjelma (1)

Henry jättää Storybrooken etsimään omaa tarinaansa. Vuosia myöhemmin toisessa valtakunnassa hän kohtaa levoton Tuhkimo, joka muuttaa hänen matkansa ikuisesti. Kun Cinderellan paha äitipuoli Lady Tremaine muodostaa uhan, Henry huomaa, että hänen sydämensä seuraaminen vaatii hänen tekemään vaikeampia valintoja kuin hän olisi koskaan voinut kuvitella. Vuosia myöhemmin nuori Lucy löytää pettyneen Henryn kodistaan ​​Seattlessa, joka on päättänyt saada hänet muistamaan todellisen itsensä voittaakseen "Hyperion Heightsin" satuhahmoja vaivaavan kirouksen.

5744ovat katsoneet tämän jakson

s07e02/A Pirate's Life

14.10.17 - 12.00

Olipa kerran, kauden 7 jaksoopas ja TV-ohjelma (2)

Kun Henry joutuu vaikeuksiin, hän kutsuu Storybrooke-perheensä apuun, ja he lähtevät yhdessä etsimään Tuhkimoa. Matkan varrella Hook kohtaa odottamattoman vihollisen, joka uhkaa ryhmän menestystä. Hyperion Heightsissa Jacinda etsii tapaa tavata Lucya Henryn ei-toivotun avun avulla, kun taas Victoria Belfrey pyytää Goldin ja Weaverin apua työntämään Henryn pois naapurustosta.

5510ovat katsoneet tämän jakson

s07e03/The Garden of Forking Paths

21.10.17 - 12.00

Olipa kerran, kauden 7 jaksoopas ja TV-ohjelma (3)

Kun Cinderella huomaa tuijottavan vaaraa silmiin, hän saa apua epätodennäköiseltä lähteeltä. Hänen pelastuksensa johtaa liittoumaan, joka voi auttaa lady Tremainen vallan kukistamisessa ja paljastaa synkän salaisuuden Cinderellan menneisyydestä. Hyperion Heightsissa Jacinda ryhtyy äärimmäisiin toimenpiteisiin estääkseen Victoria Belfreyta tuhoamasta Lucyn rakastettua yhteisön puutarhaa, kun taas Lucy yrittää saada Henryn vakuuttuneeksi siitä, että Victoria tavoittelee muutakin kuin pelkkää tonttia. Samaan aikaan Victoria tekee löydön, joka voi muuttaa jokaisen kohtalon.

5325ovat katsoneet tämän jakson

s07e04/Beauty

28.10.17 - 12.00

Olipa kerran, kauden 7 jaksoopas ja TV-ohjelma (4)

On Halloween Hyperion Heightsissa, ja Victoria pakottaa Ivyn ottamaan Lucyn temppuihin tai hoitoon. Samaan aikaan Tilly näyttää heräävän kirouksesta ja aikoo johtaa Weaverin totuuteen - mutta ei, jos Victoria voi auttaa sitä. Takauksessa Rumple ja Belle etsivät vastausta ennustukseen, joka voisi vahvistaa heidän onnellisen lopunsa.

5146ovat katsoneet tämän jakson

s07e05/Greenbacks

4.11.17 - 12.00

Olipa kerran, kauden 7 jaksoopas ja TV-ohjelma (5)

Tiana pyytää apua matkustavalta ennustajalta, ikoniselta tohtori Facilierilta yrittääkseen pelastaa valtakuntansa. Mutta kun paljastuu, että hänellä on taka-ajatuksia, hänen on pakko ottaa asiat omiin käsiinsä. Hyperion Heightsissa Sabine ja Jacinda ottavat riskialtista liiketoimintaa, mutta heidän ystävyytensä vahvuus joutuu koetukselle, kun Victoria puuttuu heidän suunnitelmiinsa. Sillä välin Ivy värvää Henryn tutkimaan Victoriaa, ja Roni tekee löydön, joka voi muuttaa hänen suhteensa Henryyn pysyvästi. Rogers löytää tärkeän vihjeen etsiessään Eloise Gardeneria.

5150ovat katsoneet tämän jakson

s07e06/herätyssoitto

11.11.17 - 1:00

Olipa kerran, kauden 7 jaksoopas ja TV-ohjelma (6)

Regina tuntuu kolmannelta pyörältä Henryn ja Cinderellan suhteen vahvistuessa, ja hän yllättyy huomatessaan, että taikuutta etsivä Drizella tarvitsee itsensä. Mutta kun julma totuus paljastuu, se voi johtaa Drizellan vaaralliselle tielle. Hyperion Heightsissa Roni etsii Weaverin apua vastausten löytämiseen, ja Tilly tarjoaa Rogersille kiehtovia neuvoja Eloise Gardenerista.

5113ovat katsoneet tämän jakson

s07e07/Eloise Gardener

18.11.17 - 1:00

Olipa kerran, kauden 7 jaksoopas ja TV-ohjelma (7)

Kostaakseen Koukku etsii synkkää ja voimakasta taikuutta, mutta kohtaaminen Rapunzelin kanssa voi muuttaa hänen kohtalonsa ikuisesti. Sillä välin Hyperion Heightsissa Ivyn juoni Victorian kaatamiseksi voimistuu ja sillä on odottamattomia seurauksia Jacindalle ja Lucylle. Rogers pyytää Henryn ja Tillyn apua hänen jatkuvassa etsinnässään löytää kadonnut Eloise Gardner, mutta se, mitä hän huomaa, ei ole sitä, mikä näkee silmän.

5006ovat katsoneet tämän jakson

s07e08/Pretty in Blue

18.11.17 - 02:00

Olipa kerran, kauden 7 jaksoopas ja TV-ohjelma (8)

Henry ja Ella seuraavat häntä Ihmemaahan yrittäessään estää ahdistuneen Alicea juoksemasta karkuun. Siellä Henry tajuaa, että Ellalla on yllättävä yhteys tähän outoon maailmaan. Hyperion Heightsissa Jacinda palaa vanhaan ystäväänsä yrittäessään saada takaisin Lucyn huoltajuuden, mutta hänen päätös pyytää ulkopuolista apua voi rasittaa hänen ja Henryn kasvavaa suhdetta.

4973ovat katsoneet tämän jakson

s07e09/One Little Tear

9. joulukuuta 17 - 1:00

Olipa kerran, kauden 7 jaksoopas ja TV-ohjelma (9)

Victoria tekee sopimuksen Weaverin kanssa yrittääkseen vapautua vankilasta ja herättää Anastasian, mutta yhden hengen pelastamisen hinta voi merkitä toisen menettämistä. Takauksena saamme tietää Lady Tremainen yllättävän yhteyden toiseen klassiseen satuun, kun äiti Gothel tarjoutuu auttamaan perhettään. Samaan aikaan Jacinda ja Nick jakavat vaihdon, joka voi muuttaa hänen tulevaisuutensa Henryn kanssa.

4897ovat katsoneet tämän jakson

s07e10/Kahdeksas noita

16. joulukuuta 17 - 1:00

Olipa kerran, kauden 7 jaksoopas ja TV-ohjelma (10)

Kun Drizella uhkaa valtakuntaa synkällä kirouksella, Henry ja Ella ryhtyvät äärimmäisiin toimiin suojellakseen Lucya ja muita; ja Regina joutuu tekemään käsittämättömän valinnan. Hyperion Heightsissa Roni värvää Henryn matkustamaan San Franciscoon etsimään siskoaan, mutta kun hän saa tietää, että Lucy on pudonnut tajuttomaksi, Henry ryntää olemaan hänen vierellään. Samaan aikaan Gothel ansaitsee Anastasian luottamuksen, ja heidän alkavan suhteensa seuraukset voivat olla kohtalokkaita.

4858ovat katsoneet tämän jakson

s07e11/Salainen puutarha

3. maaliskuuta 18 - 1:00

Olipa kerran, kauden 7 jaksoopas ja TV-ohjelma (11)

Robin on innokas valjastamaan kasvavat maagiset halausnsa ja ryhtyy riskialttiiseen suhteeseen äiti Gothelin kanssa. Sillä välin Hyperion Heightsissa Roni ja Kelly tekevät sopimuksen Eloisen kanssa pelastaakseen Lucyn tämän salaperäiseltä sairaudelta. Mutta mikään ei tule ilman hintaa. Kun asiat vihdoin päätyvät Victorian ja Ivyn välillä, joku saattaa joutua maksamaan henkensä.

4682ovat katsoneet tämän jakson

s07e12/A Taste of the Heights

10. maaliskuuta 18 - 1:00

Olipa kerran, kauden 7 jaksoopas ja TV-ohjelma (12)

Tianan kruunauspäivänä yhteenotto tohtori Facilierin kanssa pakottaa hänet matkalle Bayoun halki, jossa yllättävä kohtaaminen muuttaa hänen elämänsä ja alligaattorin metsästys saa synkän käänteen. Hyperion Heightsissa Sabine tapaa uudelleen vanhan ystävänsä, jonka suunnitelmat voivat vaarantaa hänen kulinaariset unelmansa. Samaan aikaan Rogers ja Weaver tutkivat sokeaa noitaa, mikä johtaa heidät järkyttävään löytöyn Covenista.

4604ovat katsoneet tämän jakson

s07e13/Knightfall

17. maaliskuuta 18 - 12.00

Olipa kerran, kauden 7 jaksoopas ja TV-ohjelma (13)

Rogers tekee sopimuksen Eloisen kanssa Tillyn varoituksesta huolimatta, kun taas Ivy yrittää löytää itsensä Victorian kuoltua. Sillä välin kaukaisessa valtakunnassa Hook kohtaa kapteeni Ahabin legendaarisen maagisen talismanin takia, joka voi vapauttaa Alicen, mutta saa tietää, että hänen etsinnällä voi olla tahattomia seurauksia.

4558ovat katsoneet tämän jakson

s07e14/Tyttö tornissa

24. maaliskuuta 18 - 12.00

Olipa kerran, kauden 7 jaksoopas ja TV-ohjelma (14)

Rogers pyrkii todistamaan Tillyn syyttömyyden sokean leipurin menehtymisen tapauksessa, kun taas Ivy yrittää hyvittää Anastasian, ja Samdi tekee paljastavan tunnustuksen Ronille. Sillä välin Alice muodostaa kaukaisessa valtakunnassa katkeamattoman siteen.

4512ovat katsoneet tämän jakson

s07e15/sisaruus

31. maaliskuuta 18 - 12.00

Olipa kerran, kauden 7 jaksoopas ja TV-ohjelma (15)

Kun Candy-suurmies hyökkää, Ivy joutuu riskeeraamaan perheensä jäännökset, kun taas Jacinda ja Henry lähentyvät ja Roni kyseenalaistaa hänen suhteensa Samdiin. Samaan aikaan Drizella kohtaa käsittämättömän haasteen yrittäessään liittyä Witch's Coveniin.

4378ovat katsoneet tämän jakson

s07e16/Breadcrumbs

7. huhtikuuta klo 18 - 12.00

Olipa kerran, kauden 7 jaksoopas ja TV-ohjelma (16)

Henry kamppailee tärkeän päätöksen kanssa, kun New Yorkin työehdokas uhkaa viedä hänet pois Jacindasta ja Lucysta, mutta The Candy -elokuvan paljastus voi tehdä Hyperion Heightsista lähtemisen vieläkin vaikeammaksi. Sillä välin Margot uskoutuu Tillylle, ja takaumana Hook auttaa Henryä löytämään tavan todistaa itsensä Ellalle.

4491ovat katsoneet tämän jakson

s07e17/Valittu

14. huhtikuuta klo 18 - 12.00

Olipa kerran, kauden 7 jaksoopas ja TV-ohjelma (17)

Kelly kohtaa kasvokkain The Candy -suurmiehen kanssa sen jälkeen, kun joku hänen rakastamansa on otettu panttivangiksi. Sillä välin Samdi käyttää Drew'ta toteuttamaan tappavan suunnitelman. Takauksena Zelena oppii ankaran läksyn sen jälkeen, kun kohtaaminen Hanselin ja Kerttuin kanssa menee pieleen.

4455ovat katsoneet tämän jakson

s07e18/The Guardian

21. huhtikuuta klo 18 - 12.00

Olipa kerran, kauden 7 jaksoopas ja TV-ohjelma (18)

Nickin kuoltua Weaver huomaa, että Dark One Dagger on otettu, ja ryhtyy hakemaan sitä takaisin, vaikka se tarkoittaisi Ronin luottamuksen pettämistä. Margot vie Tillyn treffeille, mutta heidän yhteinen aikansa saa odottamattoman käänteen. Takauksena Rumple, joka haluaa epätoivoisesti tavata Bellen, vierailee Alicella.

4401ovat katsoneet tämän jakson

s07e19/Kukkalapsi

28. huhtikuuta klo 18 - 12.00

Olipa kerran, kauden 7 jaksoopas ja TV-ohjelma (19)

Tilly ja Rogers joutuvat vaaraan kohtaamisen jälkeen Eloisen kanssa, mikä pakottaa Tillyn tekemään elämää muuttavan päätöksen, kun Rogersin henki on uhattuna. Samaan aikaan Henryn ja Jacindan suhde ottaa askeleen eteenpäin, mutta Lucyn ponnisteluista huolimatta heidän liittonsa ei tarjoa hänen etsimiä vastauksia. Takauksena nuori Gothel etsii kostoa kotinsa tuhottua.

4372ovat katsoneet tämän jakson

s07e20/Onko tämä Henry Mills?

5. toukokuuta 18 - 12.00

Olipa kerran, kauden 7 jaksoopas ja TV-ohjelma (20)

Roni pyytää Lucya auttamaan Henryä, mutta asiat eivät mene suunnitelmien mukaan. Samaan aikaan Rogers ja Weaver menevät Margotin luo toivoen pääsevänsä Tillyn luo. Takauksena nuori Henry kamppailee päättääkseen, mitä polkua seurata, kunnes salaperäinen puhelu auttaa saamaan hänet raiteilleen.

4430ovat katsoneet tämän jakson

s07e21/Kotiin

12. toukokuuta 18 - 12.00

Olipa kerran, kauden 7 jaksoopas ja TV-ohjelma (21)

Kun Hyperion Heightsin asukkaat juhlivat kirouksen murtumista, Henryn luona saapuu Wish Rumple, joka on haukkunut pahan suunnitelman käyttää Ellaa ja Lucya estääkseen Weaveria tuhoamasta Dark One -voimia. Pysäyttääkseen hänet Henryn, Ronin, Weaverin ja Rogersin täytyy matkustaa Wish Realmiin, jossa on versiot joistakin rakastetuimmista ja pelottavimmista hahmoistamme. Takauksena Wish Rumple vierailee lannistuneen Nuoren Henryn luona ja tarjoaa sopimusta, jolla voi olla traagiset seuraukset.

4413ovat katsoneet tämän jakson

s07e22/Leaving Storybrooke

19. toukokuuta 18 - 12.00

Olipa kerran, kauden 7 jaksoopas ja TV-ohjelma (22)

Wish Rumplen paha suunnitelma paljastuu ja Regina tajuaa, että ainoa toivo pysäyttää hänet on kääntää Wish Henry pois polulta kostoa varten. Sillä välin Tilly ja Margot yrittävät saada apua Storybrookesta. Weaver yrittää löytää keinon voittaa pahan alter egonsa. ja kun Rogersin henki on uhattuna, hän joutuu äärimmäisen uhrauksen eteen.

4401ovat katsoneet tämän jakson

Olipa kerran yhteenveto

Kausi1234567

  • Katso kauden 1 jaksot
  • Katso kauden 2 jaksot
  • Katso kauden 3 jaksot
  • Katso kauden 4 jaksot
  • Katso kauden 5 jaksot
  • Katso kauden 6 jaksot
  • Katso kauden 7 jaksot
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated: 22/10/2023

Views: 5443

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.