Kuinka palauttaa kuollut St. Augustine Grass (2023)

Oletko huolissasi St. Augustine ruoho ei kasva puutarhassasi? Vai ovatko naapurisi korostaneet, että pihallasi on kuolleita laikkuja St. Augustine-ruohossa?

Jos vastasit kyllä, et ole yksin. Joka vuosi monet puutarhurit kohtaavat samoja ongelmia ja katsovat, kuinka heidän nurmikot näyttävät kuolevan. Kaikki ei kuitenkaan ole menetetty. Oppaassamme voimme näyttää, että voit herättää henkiin St. Augustine-ruohosi, vaikka se perustuukin nurmikon vaurioitumiseen.

Jos näet St. Augustine -ruohosi kuolevan ja se on kuollut, on vähän mahdollisuuksia palauttaa se, mutta jos saat sen kiinni ajoissa, on monia asioita tehtävänä ennen kuin luovutat ja aloitat uudelleen. Kellastuessa, harvennuksessa tai paljaissa paikoissa riittävä kastelu, lannoitus sekä hyönteisten ja rikkakasvien torjunta voivat auttaa elvyttämään nurmikkoasi.

Kuinka palauttaa kuollut St. Augustine Grass (1)

Tämän oppaan loppuun mennessä tiedät tarpeeksi varmistaaksesi, että St. Augustine-ruohosi kasvaa jälleen vihreäksi mahdollisimman lyhyessä ajassa. (Löydä paras lannoite St Augustine Grassille)

Pitäisikö minun haravoida kuollutta St. Augustine Grassia?

Ruohosi kestää irtoamisen, kun se on kasvanut leikattavaksi. Tämä tapahtuu kevään puolivälissä tai myöhään St. Augustinessa.

Koska olkiharava ei vahingoita stoloneja, sitä voidaan käyttää suurimman osan kasvukaudesta, mutta sinun tulee silti varata riittävästi aikaa vaatimattoman kerroksen muodostumiseen ennen lepotilaa.

Tässä sinun tulee ymmärtää, mikä voi johtaa nurmikon tähän vaiheeseen ja näyttää siltä, ​​​​että se kuolee.

Huononurmikon hoito ja hoitosaada St. Augustine -nurmikon näyttämään kuolleelta nurmikon ympärille hajallaan olevien ruskeiden laikkujen takia. Joskus tämä ruskeutuminen ei kuitenkaan tarkoita, että ruoho olisi kuollut.

Kuinka palauttaa kuollut St. Augustine Grass (2)

Grub Vahinko

Ruohomatotartunnan merkkinä on yli 5–10 ruohikkoa neliöjalkaa kohti ruohossasi, mikä näkyy lopulta, kun nurmikollesi tulee ruskeita laikkuja.

Kun sinulla on tuholaistartunta, ruohomadot syövät pois St. Augustine -ruohonurmikon juurijärjestelmän, jolloin se kuolee alueilla, koska se ei pysty imemään vettä ja ravinteita.

St. Augustine-nurmikon tai minkä tahansa muun ruoholajin nurmikon ruohovauriot näyttävät epäsäännöllisen muotoisilta ruskeilta kuolleen ruohon laikkuilta, jotka eivät koskaan viherry, vaikka niitä kastellaan usein.

Kun japanilaiset kovakuoriaiset ovat toukkavaiheessa, ruskeita kuolleita ruohoja esiintyy myöhään keväällä, kesällä ja alkusyksystä. Käytä raivontorjuntaa aikaisin keväällä tuhotaksesi toukat, ennen kuin ne aktivoituvat, ja vahingoittaaksesi nurmikkoasi estääksesi kuollutta St. Augustine-ruohoa tänä aikana.

Pakkasvaurio

Pakkasvauriot voivat saada St. Augustine -ruohon kasvamaan ja kukoistamaan vihreäksi, sitten muuttumaan ruskeaksi ja näyttämään palaneelta lopputalvella ja alkukeväällä. Routavauriot ilmenevät eri tavoin eri ruohotyypeissä, mutta Augustinuksen ruoho ruskeutuu nopeasti ja myös epätasaiseksi.

Näinä aikoina voit elvyttää St. Augustine-ruohoa, mutta jos vauriot ovat liian vakavia ja ruohosi on kuollut talven tappamisesta, sinun on korvattava se uudella turvella.

Voit kylvää uudelleen St. Augustine ruohoa muiden nurmiruohojen kanssa syksyllä, kuten Bermuda-ruohoa, koska tämä voi auttaa täyttämään ja vihertämään nurmikon.

Jos leikkaat ruohon liian lyhyeksi syksyllä, saatat vahingoittaa sitä pakkasella. Löydät nurmikolta monia kuolleita, himmeitä kohtia, joita voit haravoida kuolleen ruohon poistamiseksi.

Kuivuuden stressi

Kuivuuden stressioireita ovat ruskea kuollut ruoho, huono kasvu ja kuihtuminen St. Augustine -nurmikolla maaperän riittämättömän kosteuden vuoksi. Vaikka sitä voidaan pitää kuivuutta sietävänä, se voi kärsiä kuivuusstressistä lauhkeassa ilmastossa läpi kesän, kun lämpötilat nousevat ja sadetta on vähän tai ei ollenkaan.

Jos St. Augustinellasi ei ole vettä yli 6 viikkoon, se muuttuu ruskeaksi ja siinä on merkkejä kuolemasta. Hyvällä nurmikon kasteluohjelmalla noin 2–3 kertaa viikossa tämä on paras tapa palauttaa kuollutta St. Augustine-ruohoa.

Lannoite Burn

Ylimääräinen lannoite ruohollesi johtaa lannoitteen palamiseen. St. Augustine ruoho saattaa näyttää kuihtumisen, ruskistumisen ja kellastumisen merkkejä, jos typpeä levitetään yli 1 paunaa 1000 neliöjalkaa kohden.

Liukoisia suoloja löytyy monista nurmikon lannoitteista, ja nämä suolat polttavat juurikudoksia ja saavat nurmikon ruskeantumaan tai värjäytymään, kun levität lannoitetta vääriä määriä.

Seuraavat ovat oireita liiallisesta lannoitteen palamisesta nurmikolla:

 • Lehdet palavat liian suuren typpilannoitteen takia.
 • Lehtien kärjet muuttuvat ruskeiksi.
 • Alemmat ruohonterät muuttuvat keltaisiksi.
 • Maan pinnalle ilmestyy typpilannoitekuori.

Huono maaperän laatu

Jos hedelmällisyyttä, ilmastusta ja kosteutta on riittävästi, St. Augustine -ruoho voi kasvaa erilaisilla maaperäillä. Huono maaperän laatu ja maaperän tiivistyminen voivat aiheuttaa ruohon kuolemista ja ruskeaa.

Esimerkiksi nurmikko, jossa on ohut pintamaakerros ja sen alla oleva betoni, sora tai kiviä, voi aiheuttaa St. Augustine -ruohon kuihtumista. Voimakkaasti tiivistynyt savimaa estää juuria kasvamasta tarpeeksi syvälle imeäkseen ravinteita ja vettä, jolloin ruoho kuolee hitaasti.

Kuolleen St. Augustine -ruohon elvyttämiseksi huono maaperän laatu voidaan korjata käyttämällä maaperän parantamismenetelmiä. St. Augustine-ruohon elvyttämiseksi ja palauttamiseksi sinun on myös varmistettava, että maaperän pH ja ravinnetasot ovat oikealla alueella. (Opi tekemään St Augustinuksen ruohosta paksumpaa)

Nurmen sairaudet

Sieni- tai ruskeat läiskätaudit, kaksi yleistä St. Augustinuksen nurmikon sairautta, voivat saada ruohosi näyttämään kuolleelta ja jättää ruskeita pilkkuja. Ruskea laikkutauti tunnistetaan säännöllisistä kuolleen ruohon renkaista ja ruosteisen näköisistä kasvaimista St. Augustine -niikolla, jota seuraa kellastuminen ja ruskeutuminen.

Nurmikon sairaudet ovat yleisempiä syksyllä ja keväällä, koska lämpötila on lämmin ja kostea, jolloin sienet voivat kukoistaa ja levitä nurmikoilla. St. Augustine nurmikon voi hyökätä täysin mätä ja harmaa lehtilaikku, jolloin se muuttuu ruskeaksi ja ruskeaksi kuolleilla laikkuilla.

Voit elvyttää St. Augustine ruohoa ruskeasta laikkutaudista hoitamalla nurmikon sairaudet varhaisessa vaiheessa ja käyttämällä sienilääkkeitä kuolevan ruohon herättämiseksi henkiin.

Täyttääkö St. Augustine Grass paljaat paikat?

Jos sinulla on aSt. Augustinuksen ruohonurmikon, sinun on kasteltava tai tukkettava kaikki paljaat paikat. Osta paikallisesta puutarhakeskuksesta muutama pala tai tarpeeksi tulppia täyttämään paljaat paikat. Peitä sitten alue paksulla kerroksella nurmikon likaa.

Parhaita tapoja elvyttää nurmikollesi 1–1,5 tuumaa vettä joka viikko, antaa maaperälle oikeat ravinteet ja poistaa kaikki tuholaiset, kuten chinch-bugit tai muut eläimet, jotka voivat tuhota St. Augustine -ruohosi.

St. Augustine-ruohoa ei voi elvyttää, jos se on kokonaan kuollut. Sinun on aloitettava tyhjästä kehittääksesi terve nurmikon.

Tässä on muutama vaihe St. Augustine Grassin elvyttämiseksi:

Useat menetelmät käsittelevät nurmikon ennallistamista asianmukaisella hoidolla, kuten maaperän laadun parantaminen, kuorien irrottaminen, kastelu ja paljon muuta.

Suorita maaperätesti:

Suorita maaperätesti. Voit hankkia helppokäyttöisiä kotikäyttöön tarkoitettuja sarjoja maaperän testaamiseen ja sen varmistamiseen, että maaperäsi on terve tai mitä muutoksia sinun on lisättävä.

Irrotus:

Liian paljon olkikattoa voi vahingoittaa St. Augustine-ruohoasi, ja kaikki yli 1/2 tuumaa voi aiheuttaa ongelmia. Olki on hajoava kerros orgaanista roskaa, kutenruohonleikkuujotka muodostuvat maan ja ruohonterien väliin. Hetken kuluttua ne tukahduttavat ruohosi ja rajoittavat ravinteiden, ilman ja veden pääsyä.

Kuinka palauttaa kuollut St. Augustine Grass (3)

Huolellinen niitto:

Tavoittele ruohonleikkurin korkein tai toiseksi korkein asetus. Tämä auttaa tervettä kasvua, saa vahvemmat juuret ja kilpailee paremmin rikkakasvien kanssa, jotta St. Augustine -ruoho kukoistaa.

Kuinka palauttaa kuollut St. Augustine Grass (4)

Tuoko kuolleen ruohon kastelu sen takaisin?

Jos St. Augustine -nurmikkosi näyttää ruskealta, se on kuollut, kuolemassa tai kuolemassa. Jos ruohosi näyttää kuolleelta, voit silti elvyttää sen, jos toimit nopeasti.

Valitettavasti joudut kylvämään uusia ruohonsiemeniä tai istuttamaan uutta turvea, kun se on täysin kuollut.

Ennen kuin nurmikkosi muuttuu pelastuskelvottomaksi, sinulla on noin viisi viikkoa aikaa palauttaa ruskea ruoho. Liiallinen kuumuus ja kuivat olosuhteet voivat myös saada ruohon uinumaan, mutta jos oikeita toimenpiteitä ei tehdä, ruoho kuolee. (Löydä paras nestemäinen nurmikonlannoitetiiviste)

Lepotilassa oleva ruoho muuttuu taas vihreäksi kastettaessa, mutta kuollut ruoho pysyy ruskeana.

Nostaaksesi nurmikon henkiin ja saada se kukoistamaan uudelleen, sinun on ensin selvitettävä, mikä sitä kuolee ja ruskeaa. Kuivuusongelmat voidaan ratkaista helposti kastelemalla ruohoa tarpeen mukaan, mutta tuholaisten ja tautien ongelmat saattavat tarvita toisenlaisen strategian.

Näin elvytät St. Augustine-ruohoa ja kasvatat sen takaisin:

Kastele nurmikkoa riittävästi

Pitkittynyt kuivuus ja lepoaika saavat St. Augustine -ruohon kuolemaan pois pieninä laikkuina, jotka muuttuvat ruskeiksi.

Nurmikon oikea kastelu voi olla pitkälle, varsinkin lämpimällä säällä. Sen sijaan, että kastaisit ruohoa kerran tai kahdesti viikossa, harkitse sen kastelua kolme kertaa viikossa koko kesän ajan.

Varmista, että vesi imeytyy maaperään 6 tuumaa syvälle ja liottaa juurijärjestelmän.

Vältä kastelua yöllä ja varmista, että sinulla on asianmukainen salaojitus. Maaperän ilmastus auttaa vettä tunkeutumaan maaperään ja saavuttamaan ruohonjuuritason tiivistyneiden kuolleiden paikkojen ympärillä.

St. Augustine -nurmioiden kasteluvaatimukset:

 • Kuinka paljon: ¾ tuumaa vettä
 • Toistuvuus: 2 kertaa viikossa
 • Kasvukausi: 1-2 tuumaa vettä
 • Kuivuuskausi: jopa 6 tuumaa vettä

Kun St. Augustine -ruoho nousee lepotilasta, anna sille runsaasti vettä elvyttääksesi kaikki ruskeat kuihtuvan ruohon läiskit. Kastellaan ruohoa hieman useammin keväällä kuin silloin, kun se oli vielä lepotilassa, auttaa tuoreeseen kasvuun.

Muokkaa maaperääsi

Kun ruoho lakastuu, muuttuu ruskeaksi ja siinä on kuolleita kohtia ohuen pintamaakerroksen tai voimakkaasti tiivistyneen savimaan vuoksi, paras lääke on parantaa maaperän laatua.

Paras ratkaisu huonoon maaperän laatuun on vaihtaa maaperää niin, että se edistää terveen St. Augustine -ruohon kasvua. Koska St. Augustine -ruoho rakastaa hyvin valuvaa maaperää, kuten hiekkamaata, tavoitteena on varmistaa, että nurmikkosi on ilmastettu.

Näin voit palauttaa St. Augustine -ruohon muokkaamalla maaperää:

 • Lisää savimaahan kipsiä, kompostia tai humushappoa sen parantamiseksi.
 • Jos ruoho kuivuu kuolleissa paikoissa tiivistymisen vuoksi, ydin ilmastaa sen.
 • Lisää ravitsevaa pintamaata, jotta juuret kehittyvät syvälle.
 • Tee maakoe varmistaaksesi, ovatko maaperän pH ja ravinnetasot sopivat St. Augustine -ruoholle, ennen kuin korjaat pihallasi maaperää, jotta kuollut ruoho kasvaa takaisin.

Huuhtele ylimääräiset suolat

Lannoitepoltto voi antaa vaikutelman, että nurmikkosi kuihtuu. Ikään kuin se olisi kuollut, ruoho muuttuu keltaiseksi ja lopulta ruskeaksi.

Liian suuren lannoitteen polttaman St. Augustine-ruohon elvyttämiseksi ja kasvattamiseksi kastele runsaasti ruohon palamista aiheuttavat ylimääräiset typpisuolat.

 • Päästäksesi eroon ylimääräisestä suolasta, liota nurmikkoasi syvälle ruskeasta vedestä joka päivä viikon ajan.
 • Vähennä lannoitteiden polttamista kastelemalla nurmikkoa vähintään 1 tuuman verran joka päivä.
 • Jotta kuoleva ruoho kasvaisi syvälle, kastele piha tasaisesti sprinklerillä.
 • Nurmikon liikakastelu voi aiheuttaa muun muassa sieni-infektioita, kellertävän tai vaaleanvihreän värin ja huonon kehityksen.

Kuinka palauttaa kuollut St. Augustine Grass (5)

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated: 08/10/2023

Views: 5939

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.