30 vaihtoehtoista tapaa sanoa "Toivottavasti voit hyvin. (2024)

Oletko sinä se, jonka tehtävänä on lähettää sähköposteja tai viestejä työpaikallasi, mutta olet kyllästynyt toistamaan "toivottavasti tämä sähköposti löytää sinut hyvin", "toivottavasti voit hyvin", "toivottavasti kaikki menee hyvin" tai "toivottavasti kaikki menee hyvin" ja monia muita vastaavia lauseita? Ei vain työpaikalla, joskus yhteydenotto ystävän kanssa niin pitkän ajan jälkeen jäi sinulle sanattomaksi ja harkinnan jälkeen kirjoitat myös viestin samalla 'Hei, toivottavasti voit hyvin. Olette varmasti kohdanneet tämän lauseen niin monta kertaa, että nyt ohitat tämän rivin ja jatkat muun sisällön lukemista.

Hanki ilmainen englanninkielinen istunto nyt >>

Sellaisia ​​lauseita, kuten toivo, että sinulla menee hyvin, käytetään pääasiassa aloituslauseinamuodollinen ja epävirallinenmeidän kaikkien tavoilla. Mutta sitä pidetään useammin perinteisenä. Jos haluat kuulostaa vähemmän yleiseltä ja erilaiselta, sinun tulee muuttaa tätä lausetta sen vaihtoehdoilla. Alla olemme maininneet 30 vaihtoehtoista tapaa sanoa, että toivot, että voit hyvin kolmessa tietyssä tapauksessa:

  • 10 tapaa sanoa "Toivottavasti voit hyvin" työhön liittyvässä sähköpostissa.
  • 10 tapaa sanoa "toivottavasti voit hyvin" perheenjäsenelle tai ystävälle.
  • 10 tapaa sanoa "toivottavasti voit hyvin" surunvalittelusähköpostissa menetyksen jälkeen.

10 tapaa sanoa "Toivottavasti voit hyvin" työhön liittyvässä sähköpostissa

30 vaihtoehtoista tapaa sanoa "Toivottavasti voit hyvin. (1)

"Toivottavasti voit hyvin ja turvallisesti."

Sanan "ja turvallinen" lisääminen ensisijaiseen lauseeseen tekee siitä välittävämmän, ja sitä tulisi käyttää tavallisessa tekstissä ja henkilökohtaisissa lauseissa. Olet ehkä kuullut tästä paljon nykyään maailmanpandemian vuoksi. Joten jos et halua muuttaa koko lausetta, mutta haluat samalla kuulostaa hieman lämpimämmältä ja näyttää yrityksellesi tai huolenaiheellesi, voit aloittaa sähköpostisi sanoilla "toivottavasti voit hyvin ja turvallisesti".

"Toivottavasti sinulla on tuottava päivä."

Jos haluat kysyä työntekijältä hänen päivästä ja terveydestä, voit kysyä käyttämällä tätä lausetta; Toivottavasti sinulla on tuottava päivä. Henkilökohtaista terveyteen liittyvää kysymystä ei tietenkään voi kysyä suoraan, joten käytä tätä lausetta työhön liittyvän sähköpostisi aloitusrivinä, jotta se pysyy ammattimaisena ja muodollisena.

"Mikä on uusinta maailmassasi?"

Jos haluat kuulostaa ystävälliseltä postissasi yrityksesi toiselle työntekijälle tai muille, käytä tätä aloituslausetta sähköpostissasi. Se varmasti valaisee vastaanottajan mielialaa ja saa hänet ajattelemaan kaikkia mahdollisia vastauksia yhtä jännittävällä ja muodollisella tavalla. 'Mikä on viimeisintä maailmassasi?' antaa lukijalle tietää, mistä puhut tai haluat tietää.

"Kuinka on elämä (toimiston nimi)."

Tämä lause on jännittävä tapa aloittaa yrityssähköposti, koska se on avoin kysymys. Vastaanottajat voivat vastata siihen työ- ja elämäpäivityksillä tietystä paikasta. Lisäksi työpaikan nimen lisääminen saa vastaanottajan arvostamaan, että olet käyttänyt aikaa hänen tietojensa kirjoittamiseen. Tällainen pieni lause tekee yhteydestä tehokkaamman, eikä sen ystävällinen sävy ole liian epävirallinen liikemaailmalle. Jos et kirjoita vastaanottajalle ensimmäistä kertaa, voit käyttää tätä yksinkertaista lausetta epäröimättä.

"MinäToivottavasti sinulla on A+ (päivä, viikko tai kuukausi).

Jos haluat lähettää viralliset ohjeet ja tietää uuden työntekijäsi ensimmäisen kuukauden, viikon tai päivän kokemuksesta kanssasi työskennellessäsi, on hyvä idea lähettää hänelle sähköposti, jossa on odottamaton avaus. Aloita sanoilla "Toivottavasti sinulla on A+ (päivä, viikko, kuukausi)" ja anna alla olevat ohjeet. Vaikka tällä lauseella on sama merkitys kuin toivon, että sinulla menee hyvin, se kuulostaa houkuttelevammalta. Suosittelen käyttämään tätä lausetta uusille työntekijöillesi.

"Minätoivottavasti kaikki on hyvin (työpaikan nimi).

Se on varsin jännittävä avauslinja, jota voit käyttää sen sijaan, että toivoisit, että kaikki menee hyvin. Jos haluat tietää ystävältäsi tai läheiseltä työtoveriltasi, kuinka heidän uudessa työpaikassaan kaikki on, voit käyttää sanaa "groovy". Tämä sana kuulostaa ystävälliseltä ja epäviralliselta, ja paikan tietojen lisääminen osoittaa huolesi myös heille. Mutta tämän avauslinjan käyttäminen seniorille ei ole hyvä idea.

"Halusin aloittaa kertomalla, kuinka vaikuttunut olen (työ tai projekti tehty).

Työkaverisi on tehnyt jotain hienoa työssäsi. Hyppää heidän sähköpostilaatikkoonsa sanomalla "Haluan aloittaa kertomalla, kuinka vaikuttunut olen tänään toimittamastanne projektiesittelystä." Aloitusrivi saa lukijan jatkamaan lukemista, joten sen sijaan, että olisit koko ajan perus, kuten toivon, että tämä sähköposti löytää sinut hyvin tai jotain, opettele tämä rivi seuraavaa kertaa varten.

"Toivottavasti viikonloppunne oli rentouttava."

Jos kirjoitat sähköpostia heti viikonlopun jälkeen, niin tämän aloitusrivin käyttäminen lämmittää paljon enemmän kuin sanominen, että sinulla on kaikki hyvin tai mitä tahansa. Tällä lauseella varmistetaan, että siirtyminen työpäiviin ei ole liian rankkaa tai väsyttävää.

"Onko mitään pahempaa kuin paluu pitkältä viikonlopulta?"

Kun pidät yhteyttä työtovereihin tai muihin pitkän viikonlopun tai loman jälkeen, sinun tulee käyttää tätä aloituslinjaa. Paras tapa määrätä valtava tehtävä sen jälkeen, kun sanot, onko mitään pahempaa kuin palata pitkältä viikonlopulta? Koska ei ole mitään! Liu'uta siis vastaanottajan sähköpostilaatikkoon tällä avaajalla loman jälkeen.

"Toivon, että mielialasi on korkealla ja vaihtuvuusprosenttisi on alhainen."

Täällä vaihtuvuusprosentit voivat olla palautus-, virhe- tai peruutusprosenttia sekä markkinointi- tai asiakashankintakuluja. Joten jos kirjoitat sähköpostia myyjälle tai kauppapaikalle, tämä avausrivi toimii hyvin sinulle. Suosittelen käyttämään sitä ihmisille, joiden kanssa sinulla on läheinen työsuhde tai myyjä ei ole töykeä.

10 tapaa sanoa "toivottavasti voit hyvin" perheenjäsenelle tai ystävälle

30 vaihtoehtoista tapaa sanoa "Toivottavasti voit hyvin. (2)

"Minä olen ajatellut sinua. Miten menee?"

Aloita sähköpostisi tai tekstiviestisi tällä lauseella, jos kirjoitat sähköpostia tai tekstiviestiä läheiselle ystävällesi tai sukulaisellesi. Tämä vaihtoehtoinen lause on kohtelias ja suloinen ele kertoaksesi heille, että kaipaat heitä ja haluat tietää heidän terveydestään ja mitä he tekevät nykyään. Paras avausviesti kaukana asuville ihmisille.

"Onko hyviä suunnitelmia viikonlopulle?"

Keskellä hektistä viikkoa voit lähettää tämän avauslehden sähköpostit*e tehdäksesi viikonlopun suunnitelmia. Sen sijaan, että menisit muodollisuuksiin, aloita keskustelu "onko hyviä suunnitelmia viikonlopulle?". Tällaisen sähköpostin lähettäminen saa vastaanottajan odottamaan hauskaa viikonloppusuunnitelmaa.

"Toivottavasti pysyt terveenä."

Se on harkittu ilmaus, jota käytetään, kun ystäväsi tai sukulainensi on toipumassa sairaudesta tai juuri parantunut. Lakkaa käyttämästä yleistä termiä 'toivottavasti voit hyvin joka kerta, kun puhut heidän kanssaan. Aloita sellaisten vaihtoehtojen käyttö, jotka osoittavat enemmän huolellisuutta ja huolenpitoa.

"Hoi sinä roikkut siellä. Tämä on lähettää hyvää fiilistä tiellesi!”

Kun tiedät, että läheisesi käy läpi vaikeita aikoja, haluat muistuttaa häntä avustasi tai tuestasi. Käytä sen sijaan tätä lausetta. Koska tiedät jo, että he eivät voi hyvin, kirjoita motivoiva sähköposti tai tekstiviesti ja käytä tätä lausetta osana sitä.

"Kuinka elämä sinun maailmassasi on?"

Jos kirjoitat hyvin tuntemallesi henkilölle, käytä tätä avaajaa. Riippuen suhteestasi vastaanottajaan, he reagoivat kaikkeen, mitä heidän maailmassaan tapahtuu. Voit käyttää tätä lausetta myös, kun haluat jatkaa viimeistä puhetta.

"Whattu pystyssä, leinikki?"

Jos vastaanottaja tietää puhetyylisi, mitä kuuluu, tämä on klassinen avaaja, jota tulet koskaan käyttämään. Tämä lause saa heidät varmasti lukemaan sen äänelläsi. Tämä lause on epävirallinen. Et voi käyttää sitä kaksi kertaa ikäisilläsi tai työpaikallasi.

"Oletko matkustanut minnekään hauskaa viime aikoina?"

Ajattele suunnitelman tekemistä matkakaverisi kanssa pitkän ajan jälkeen, käytä tätä lausevaihtoehtoa toivoa, että kaikki menee hyvin. Tämä vaihtoehtoinen lause on loistava tapa tehdä suunnitelma tai tietää mahdollisesta aikomuksestasi matkustaa. Se on erittäin ystävällinen lause; Varmista, että käytät sitä ihmisille, joiden kanssa sinulla on läheinen suhde ja sinulla on matkasuunnitelma tai historia.

"Toivottavasti sinulla on ollut mahtava viikko."

Sen sijaan, että käyttäisit kaikkia ensisijaisia ​​rivejä, yksi parhaista ja epävirallisista avausriveistä on "Toivon, että sinulla on hyvä viikko." kaikkien edeltävien rivien sijaan. Kun sanot sen rennosti, toisen henkilön oletetaan vastaavan nykyiseen tilanteeseensa. Voit käyttää tätä aloitusriviä myös epävirallisiin sähköpostiviesteihin.

"Hkuinka kestät (sään nimi)?"

Uusi kausi on nurkan takana ja haluat tietää, onko ystäväsi tai perheenjäsenesi terveys tai miten he voivat nykyisellä säällä, tarvitsevatko he jotain vai nauttivatko he siitä eniten? Käytä tätä suoraa ja keskustelua herättävää avaajaa sähköpostissasi tai tekstiviesteissäsi sanomalla "Hei, kuinka pärjäät tässä helteisessä kesähelteessä?"

"Kaipaan sinua! Onko sinulla kaikki hyvin?"

Kun lähetät henkilökohtaisen tervehdyksen läheiselle, aloita lauseesta "Kaipaan sinua!" Onko sinulla kaikki hyvin?' sen sijaan, että käyttäisit eniten käytettyjä vanhoja lauseita. Tällaiset ystävälliset eleet merkitsevät paljon tässä nopeasti muuttuvassa maailmassa, jossa kukaan ei tiedä mitä huominen tuo tullessaan. Kirjoittaminen ystävillesi tai perheenjäsenillesi tällaisella avaajalla saattaa piristää heidän päivää.

10 tapaa sanoa "Toivottavasti voit hyvin" surunvalittelusähköpostissa menetyksen jälkeen

30 vaihtoehtoista tapaa sanoa "Toivottavasti voit hyvin. (3)

"Olen niin surullinen kuullessani sukulaisenne menehtymisestä. Toivon, että sinulla on monia perheenjäseniä ja ystäviä ympärillesi tänä vaikeana aikana. Ota meiltä vastaan ​​syvimmät osanottomme."

Nämä lauseet olisivat sähköpostin tai tekstiviestin alussa työtoverille, joka on menettänyt rakkaan perheenjäsenen. Ja näin lohdutat heitä yrityksen ja muiden työntekijöiden puolesta.

"Olen niin pahoillani, että käyt tämän läpi. Tiedä, että olet ollut jatkuvasti ajatuksissani ja rukouksissani."

Kun tuntemasi henkilö käy läpi menetyksiä tai haastavia aikoja. Muistuta heitä sanomalla; Olen niin pahoillani, että käyt tämän läpi. Ole hyvä ja tiedä, että olet ollut jatkuvasti ajatuksissani ja rukouksissani. Ja kun olet kirjoittanut tämän kaiken heille, pidä lupauksesi rukoilla heidän helpotuksensa puolesta.

"Mietin sinua; me rukoilemme puolestasi; sinä ja perheesi olette sydämissämme."

Asuuko ystäväsi tai sukulaisesi kaukana ja käykö läpi vaikeita päiviä elämässään? Etkä voi tavata heitä, niin kirjoita heille tämä viesti. Jos kerrot jollekin, että ajattelet häntä ja koko perhe on huolissaan ja rukoilee heidän puolestaan, tämä vähentää hänen tuskaansa jollain tavalla.

"Kuulin äskettäin menetyksestäsi. Ota vastaan ​​vilpitön osanottoni."

Oletetaan, että haluat osoittaa huolesi ja myötätuntosi työtoverille, ja käytä sitten tätä aloitusriviä sähköpostissasi tai tekstiviesteissäsi. Näitä linjoja tulee käyttää silloin, kun et ollut paikalla tai kuuli menetyksestä tai tragediasta myöhään. Ole kiltti työkaveri.

"Kaikista maailman ongelmista huolimatta toivon, että sinulla menee hyvin."

Tämä maailma on täynnä ongelmia ja riskejä, eikä siitä ole epäilystäkään. Kun henkilö kohtaa vaikeuksia, muista olla realistinen heidän kanssaan pehmeällä äänellä. Aloita kirjoittaminen heille avaajalla; kaikista maailman ongelmista huolimatta toivon, että sinulla menee hyvin. Se on oikea tapa varmistaa, että toivot heidän hyvinvointiaan kaikista ongelmista huolimatta.

"Olet minulle tärkeä. Kerro minulle, mitä voin tehdä auttaakseni."

Joskus ihmiset tuntevat olonsa arvostetuiksi ja paremmiksi, kun joku tarjoaa heille auttavan kätensä. He eivät ehkä tarvitse palvelusta tai ottavat sitä, mutta tärkeiden ihmissuhteiden muistuttaminen siitä, että olet aina heidän apunaan ja kuinka tärkeitä he ovat sinulle, on kaikki kaikessa. Koska ihmiset enimmäkseen muistavat, mitä sait heistä tuntemaan vaikeina aikoina.

"Sydämeni särkyy puolestasi. Toivottavasti sinulla menee hyvin."

Jos ihmiset, joiden kanssa olet hyvin lähellä, ovat menettäneet jonkun ja voit tuntea tuskan. Käytä tätä lausetta tekstiviestissäsi tai sähköpostissasi osoittaaksesi huolesi ja myötätuntosi. Tämä vaihtoehtoinen ilmaus osoittaa epävirallista käyttäytymistä, etkä voi käyttää tätä lausetta virallisissa viesteissä.

"Aina täällä sinua varten, jos tarvitset jotain."

Lähetä tämä heille, kun tiedät, että vastaanottaja on kriisissä tai surullinen ja tarvitsee jotain. Mikään ei lohduta ihmisiä enemmän kuin sellaiset sanat, jotka tulevat vilpittömältä ystävältä tai perheenjäseneltä. Nämä sanat saattavat olla jotain mitä tarvitset. Mutta älä unohda auttaa, kun he sitä pyytävät.

”Toivon, että löydät lohtua hyvistä muistoista tänä vaikeana aikana. Ota vastaan ​​sydämelliset osanottoni tänä aikana."

Kun lohdutat ystävääsi tai ketään heidän menetyksestään, käytä tällaisia ​​lauseita saadaksesi heidät ajattelemaan erinomaista aikaa, joka vietti poismenneen sielun kanssa. Ja näin he löytävät lohtua ja palaavat rutiineihinsa.

"Olen todella pahoillani, etten voinut olla paikalla välittämässä surunvalitteluni. Vaikka olenkin kaukana, tiedä, että henkeni ja rukoukseni ovat kanssasi. Soitan sinulle ensi viikolla ja juttelen."

Kun ystävääsi tai sukulaistasi kohtaa tragedia, et ole heidän paikallaan lohduttamassa heitä eri osavaltion tai kaupungin vuoksi. Sitten voit käyttää näitä linjoja kertoaksesi heille, että välität ja soitat pian.

Mitä pitää mielessä

Aina tulee hetki, jolloin emme löydä sanoja tai emme löydä oikeita sanoja. Olet varmasti nähnyt sähköpostin, jossa on huono tai sopimaton aloitusrivi. Ja sinun on opittava tällaisesta sisällöstä saman virheen toistamisen sijaan.

Sinun on pidettävä mielessä, kun kirjoitat sähköpostia tai tekstiviestiä ystävillesi, perheellesi tai työpaikallesi, mitä sanot, jos henkilö on edessäsi tai puhelussa. Vältä sähköpostin aloittamista valituksella, suoralla työpuhelulla tai töykeällä aloituslinjalla, joka näyttää siltä, ​​​​että et näe viimeisiä sähköpostiviestejäni, kuten edellisessä sähköpostissani, tai tarkistamasta, oletko tehnyt työtä tai jotain vastaavaa.

Johtopäätös

Toivottavasti sinulla menee hyvin on sähköpostin eniten käytetty aloitusrivi, eikä tämä lause vaadi vastausta vastaanottajalta. Jos ajattelet sitä yleisesti, tämä on kohteliain tapa aloittaa keskustelu tai tervehtiä jotakuta henkilökohtaisesti. Mutta jos käytät yllä mainittua 30 tapaa sanoa toivo, sinulla menee hyvin, mikä saa vastaanottajan osallistumaan keskusteluun ja saa hänet ajattelemaan samaa klassista ja epätavallista vastausta. Joten, ajattele vapaastilisää vaihtoehtoisia lauseitaja esitellä tapoja välittää suoraviivaisimmat viestit ainutlaatuisella ja ajatuksia herättävällä tavalla.

30 vaihtoehtoista tapaa sanoa "Toivottavasti voit hyvin. (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated:

Views: 5607

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.