11 parasta pyöveliideaa ja strategiaa pelin hallitsemiseen (2024)

Jos voittaminen on sinulle kaikki kaikessa, tässä on pyöveliideoita ja strategioita, joilla voit hallita peliä kuten minä. Se näyttää nuo lapset.

Tiedätkö, he sanovat, että videopelit ovat väkivaltaisia. Mutta kauan ennen kuin niitä oliVideopelit, ihmiset pelasivat peliä, jossa he katkaisivat iloisesti miehen kaulaa vain siksi, että kirjain "b" ei ollut sanassa.

Tiedän, että on hieman pakkomielteistä kirjoittaa koko lista Hangmanin hallitsemisesta, koska todennäköisesti pelaat sitä 10-vuotiasta serkkua vastaan ​​tai jotain. Mutta voitto on voitto.

Voit myös pelataYstävien kanssa hengailuasovellus, joka ei ole puhdasta Hangman, mutta varmasti ammentaa siitä. (On mukavaa nähdä Zyngan repivän pelin, jokaei oleajoittain tekijänoikeudella suojattu.)

Parhaat Hangman-ideat ja strategiat pelin hallitsemiseen

Niin paljon kuin minun listani11 strategiaa hallitsevaksi monopoliksi(vinkki: kiinnitä kaikki ja mene tappamaan välittömästi), tässä on listani ehdotuksista Hangmanin hallitsemiseksi.

Nyt näytät niille tweensille kuka TODELLINEN nero on.

1 | Tavoittele yksinkertainen pyöveli

Et halua pelata Hangmania, jossa hän saa hirsipuun sekä pään, vartalon, kaksi käsivartta, kaksi jalkaa, kädet, jalat, silmät, nenä, korvat, suun ja peniksen.

Koska valitset vaikeampia sanoja ja teet älykkäämpiä kirjainarvauksia, haluat mahdollisimman vähän käänteitä arvauksen ja kuoleman välillä. Kuusi on minimi, kahdeksan on ok, 10 ja 11 ovat vakiona.

Suosittelen aloittamista painamalla kuusi. Saat suuren vastareaktion vähintään 10, ehkä 11, 12 tai 13. Tee siitä iso juttu - "Se onpuoliaakkoset!" - ja lopuksi faux-acquieses kahdeksaan, mitä halusit koko ajan.

2 | Älä esitä sanan vähimmäispituutta

Toinen pyöveliideoistani, jota käytän aina lujasti, on soittaa lyhyitä sanoja. Ja sinun täytyy haluta pelata lyhyitä sanoja. Jos sanot jotain kuten "Ei minimikokoa sanoissa, eikö niin?" tai "Jokainen pituus sana on ok?" sitten kutsut keskusteluun aiheesta.

Jos et mainitse sitä, kaikki käy. Muista: Aivan kuten elämässä ja kognitiivisen dissonanssin maassa, valehteleminen laiminlyönnillä ei ole itse asiassa valehtelua.

11 parasta pyöveliideaa ja strategiaa pelin hallitsemiseen (1)

3 | Houkuttele toinen henkilö hillitsemällä varhaista älykkyyttä

Olettaen, että pelaat useita pelejä, sinun on käsiteltävä tätä pitkän aikavälin pelinä, ei "ota yksi peli kerrallaan" -kliseenä. Ja tämä tarkoittaa, että sinun on suoritettava pieni touhu ikään kuin olisit biljardipelaaja, jolla on sama etunimi kuin osavaltiolla (mies) tai tappavalla korealaisella naisella kissapuvussa (nainen).

Kuten alla kerrotaan, "jazz" ja "buzz" ovat vaikeimmin arvattavia sanoja. Mutta jos rikot ne ensin, olet näyttänyt kätesi. Olet epäselvä kirjaintyyppi. Ja sitten voit räjähtää, koska vastustajasi lakkaa arvaamasta mukavia esikaupunkien kirjaimia, kuten E ja S, ja alkaa arvaamaan kirjaimia raitojen väärältä puolelta, kuten X ja K.

Joten valitse ensimmäiseksi sanaksi vaikea, mutta ei liian aggressiivinen valinta, kuten "alkio". Tai imuroi heidät vielä enemmän sellaisilla sanoilla kuin "rytmi" tai "krypta" tai "mustalainen" – tämä saa heidät ennenaikaisesti arvaamaan keskinkertaisen Y-kirjaimen useiden tulevien pelien osalta.

4 | Soita nyt lyhyt sana, jossa on epäselviä kirjaimia

minä viittaantämä tilastollinen analyysimelko vähän tämän listan läpi. Mutta paras tapa voittaa Hangmanissa on antaa toiselle henkilölle brutaali nelikirjaiminen sana.

Vaikein sana Hangmanissa arvata (ainakin tietokonetta tai rationaalista ihmistä vastaan)? Jazz. Sanakirjan sanojen kirjainten tiheyden perusteella J on vähiten yleinen kirjain ja Z on neljänneksi pienin kirjain. (Vaikka A on yleisempi kuin minä vokaalien suhteen. Joten jos pelaat Dirty Hangmania, ota se vihjeenä.)

Buzz ja jazz ovat seuraavaksi vaikeimmin arvattavia sanoja, ja sen jälkeen hajj. Jos joku haastaa sinut, että "hajj" ei ole oikea sana, pelaa kilpakorttia.

5 | Yhden tai kahden käännöksen jälkeen poistu Z-sanat

Joten sana, jossa on tupla-Z, on hyvä varhaiseen voittoon. Mutta kun olet saanut tuon voiton, olet vain saanut toisen henkilön perehtymään tyyliisi.

Joten nyt voit uppoutua muihin hyviin nelikirjaimiin sanoihin hämärtääksesi toisen henkilön: Hajj, jinx, puff, jiff, zine, junk, fife, Foxy, jays ja duff (tai Fudd, jos kuvitteellisten oluiden oikeat nimet ovat sallittu).

Tai kokeile käyttää jotainBrittiläiset sanat, joita amerikkalaiset eivät tiedäjos vastustajasi on amerikkalainen taiEnglanninkieliset sanat, jotka amerikkalaiset tietävät, mutta britit eivätjos tiedät, he ovat brittejä. Tämä antaa sinulle mukavan voiton paljastaen samalla heidän heikkoutensa.

11 parasta pyöveliideaa ja strategiaa pelin hallitsemiseen (2)

6 | Valmistaudu siirtymään pidempiin sanoihin

Kun nelikirjaiminen sanat on kielletty, koska toinen henkilö on päästänyt sinua vastaan ​​*muita* nelikirjaimia sanoja, koska olet munaa, vaihda pidempiin, vaikeampiin sanoihin.

Viisikirjaimia sanoja voivat olla fazes, foxed, wax, staff, babes ja joker. Lisäksi, jos haluat palata useiden Z:iden käyttöön, voit tehdä jazzy, sumea, fizzy, dizzy ja swizz. Ilmeisesti se ei ole vain DMX:lle biittejä tehneen kaverin keksitty etunimi.

Jotkut hyvät, jopa pidempiä, sanoja ovat tsemppaaminen, pomppiminen, jonottaminen, blobbing, pörröisin, wooness, röyhkeily, kookiest, over-juying, villaneus, hobnobbing, muumioituminen, alkalisointi, röyhkeä, voodooing ja ylimielinen.

Jos -ingin lisääminen sanaan kuulostaa liian yleiseltä, harkitse esimerkiksi sanojen käyttöäruoat, jotka alkavat q:lläkoska ne ovat vain niin odottamattomia ja melko vaikeita arvata.

7 | Vaihda lauseisiin yhdistämällä kovia sanoja

Jos sinun on sitten vaihdettava lauseisiin, yhdistä vain muutama näistä hankalasti. Kuten "Foxes Like Jazz" tai "Queuing With Babes". Ja jos vastustajasi kyseenalaistaa lauseidesi pätevyyden, voit aina sanoa, että ne ovat indie-bändien nimiä.

Tämä on yksi niistä pyöveliideoista, joita käytän usein, koska se antaa minulle odottamattomia etuja. Seuraavaksi katson vastustajani yrittävän tulkita lauseitani ja selvittää, mistä helvetistä puhun.

8 | Lähes jokaiselle kaikenpituiselle sanalle neljä parasta arvaustasi ovat vokaalit

Seuraavassa kohdassa näet, mikä vokaali arvataan ensin. Mutta säännön pitäisi olla suunnilleen tämä: Arvaa E ensimmäisellä tai toisella kierroksella. Seuraavaksi minä ja A, sitten O.

Olemme ehdollistettuja suuntautumaan kohti T, mutta perustuvat aehdollinen todennäköisyysanalyysi, se ei ole koskaan hyvä arvaus neljässä ensimmäisessä kirjaimessa. Se, että se on suosittu, ei tee siitä oikein. Kuin katsoisiPoikamiesasunto.

Parhaat arvaukset ovat vokaalit, jopa U. S on paras konsonantti arvata, vaikka jos se on sanan lopussa, se ei anna sinulle paljon arvokasta arvaustietoa.

9 | Valitse strategisesti ensimmäiset vokaalisi sanan pituuden perusteella

Perussanakirjan jaottelun perusteella A on yleisin vokaali sanoissa, jotka ovat enintään neljä kirjainta. E on yleisin 6-12-kirjaimissa sanoissa. I on yleisin sanoissa 13 kirjainta ja pidempiä. U on aina vähiten yleinen. O on yleisempi lyhyissä ja pitkissä sanoissa kuin keskipitkissä sanoissa.

Mutta vokaalit ovat käytännöllisesti katsoen aina parhaita tilastollisia näytelmiä – eikä mikään sano "kaksinkertaistaa hauskaa", kuten matematiikan tuominen sanapeliin.

11 parasta pyöveliideaa ja strategiaa pelin hallitsemiseen (3)

10 | Seuraa oikeita arvauksia puoliksi yleisillä kirjaimilla

Koska olemme kaikki katsoneetOnnenpyöräikuisesti tiedämme, että R-S-T-L-N ja E ovat suurin piirtein yleisimpiä kirjaimia englannin sanoissa. Mutta tiedämme myös, ettei kukaan Hangmanin historiassa ole käyttänyt sanaa STREETS tai REENT tai sopivasti KIRJEET.

Joten kun olet lopettanut muutaman vokaalin, joka kerta kun arvaat oikein yleisen kirjaimen, arvaa vähemmän yleinen kirjain taivähiten käytetyt kirjaimetseuraavalla vuorollasi. Sanasta näkemäsi perusteella D-, G- ja B-kirjaimet ovat paljon – ja vielä harvemminkin F, V, K ja W.

11 | Käytä toisen henkilön arvauksia hämärien kirjainten poistamiseen

Tämä on yksi niistä pyöveliideoista, joita vain harvat ihmiset käyttävät osana strategiaansa, koska se sisältää vastustajasi arvauksia.

Et saa tietoa vain arvaamalla, voit louhia hyvää tietoa myös silloin, kun vastustajasi arvaa. Toinen henkilö ei aio luovuttaa epäselvää kirjettään arvaamalla sitä. Joten jos saat arvauksen J tai Z, oleta, että arvaamasi sana ei ole "jazz". Tai "Jay-Z".

11 parasta pyöveliideaa ja strategiaa pelin hallitsemiseen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Margart Wisoky

Last Updated:

Views: 6421

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Margart Wisoky

Birthday: 1993-05-13

Address: 2113 Abernathy Knoll, New Tamerafurt, CT 66893-2169

Phone: +25815234346805

Job: Central Developer

Hobby: Machining, Pottery, Rafting, Cosplaying, Jogging, Taekwondo, Scouting

Introduction: My name is Margart Wisoky, I am a gorgeous, shiny, successful, beautiful, adventurous, excited, pleasant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.